Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λόγω του αγώνα ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λόγω του αγώνα

Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λόγω του αγώνα ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2023 στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη, η Αστυνομία αποφάσισε να μετατρέψει σε μονόδρομους τα εξής τμήματα δρόμων: Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λόγω του αγώνα

  • Από την συμβολή της οδού Αμυκλών με την οδό Αλ. Σούτσου έως την συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη με κατεύθυνση προς την οδό Γ. Τερτσέτη για τρεις ώρες πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Από την συμβολή της οδού Αμυκλών με την οδό Αλ. Σούτσου έως την συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη με κατεύθυνση προς την οδό Αλ. Σούτσου για δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα.
  • Από την συμβολή της οδού Αμυκλών με την οδό Γ. Τερτσέτη έως την κεντρική είσοδο του γηπέδου Αστέρα με κατεύθυνση το γήπεδο του Αστέρα για τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Από το ύψος της κεντρικής εισόδου του γηπέδου του Αστέρα έως το τέρμα της οδού Γ. Τερτσέτη (Γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου) για τρεις ώρες πριν, κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα και δύο ώρες μετά τη λήξη αυτού με κατεύθυνση προς το τέρμα της εν λόγω οδού (ήτοι γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου).
  • Από την συμβολή της ανώνυμης ασφάλτινης παράπλευρης του Αυτοκινητοδρόμου οδού με την οδό Γ. Τερτσέτη έως την συμβολή με την οδό Τεγέας για τρεις ώρες πριν, κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και δύο ώρες μετά την διεξαγωγή αυτού με κατεύθυνση προς την οδό Τεγέας.
  • Από τον αριθμό 20 έως την όπισθεν του γηπέδου για τρεις ώρες πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Α΄ ημιχρόνου του αγώνα με κατεύθυνση την προαναφερόμενη όπισθεν είσοδο του γηπέδου. Το εν λόγω τμήμα έως τον αριθμό 20 κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Β΄ ημιχρόνου του αγώνα και δύο ώρες μετά τη λήξη αυτών με κατεύθυνση την οδό Αμυκλών έως τον αριθμό 20 της ανωτέρω οδού Βούλγαρη.

Απαγόρευση στάθμευσης Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λόγω του αγώνα

Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος στα τμήματα των ανωτέρω οδών (και από τις δύο πλευρές) κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και κατά τις ως άνω ώρες.

Related posts

Μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης Επισκέφθηκαν τις Εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και Συναντήθηκαν με τους Ποδοσφαιριστές της Ομάδας (vid)

Arcadia Spot GZ

Πλήρωσε τα λάθη του ο Αστέρας… Έχασε 4-2 από την ΑΕΚ

ArcadiaSpot Team

Ηττήθηκαν με 2-0 οι γυναίκες του Αστέρα Τρίπολης από την ΑΕΚ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment