Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Η ΔΥΠΑ δημιούργησε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την αναζήτηση θέσεων εργασίας

Προθεσμία έως 20 Μαρτίου για Υποβολή Προσφορών στον Διαγωνισμό Ψηφιοποίησης Μαθημάτων της ΔΥΠΑ

Η ΔΥΠΑ δημιούργησε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την αναζήτηση θέσεων εργασίας

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) έθεσε σε πλήρη λειτουργία μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την αναζήτηση θέσεων εργασίας που απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα, που ονομάζεται “Hot Jobs“, έχει ως στόχο να διευκολύνει την εύρεση κατάλληλου προσωπικού για τις επιχειρήσεις και να βοηθήσει τους άνεργους να βρουν δουλειά.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα Η ΔΥΠΑ δημιούργησε μια νέα ψηφιακή

Η χρήση της πλατφόρμας είναι απλή και φιλική τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους υποψήφιους εργαζόμενους.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρήσουν τις αγγελίες τους για κενές θέσεις εργασίας συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, όπως την επωνυμία τους, τον αριθμό του απασχολούμενου προσωπικού, τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό των κενών θέσεων και τις ειδικότητες που αναζητούν.

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, όπως το επίπεδο εκπαίδευσης, την επαγγελματική εμπειρία και τις δεξιότητες τους.

Η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ αξιοποιεί την τεχνογνωσία των στελεχών της και τη βάση δεδομένων βιογραφικών για να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης με φίλτρα, ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης, το είδος της απασχόλησης, την ειδικότητα και την προϋπηρεσία του υποψήφιου εργαζόμενου. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης πάνω στον χάρτη της Ελλάδας, ώστε οι έμπειροι εργασιακοί σύμβουλοι να εντοπίζουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων ανά περιοχή. Η ΔΥΠΑ δημιούργησε μια νέα ψηφιακή

Στόχος της ΔΥΠΑ

Η ΔΥΠΑ έχει ως στόχο να μετατραπεί από έναν επιδοματικό, γραφειοκρατικό οργανισμό σε έναν ισχυρό σύμμαχο των πολιτών που αναζητούν εργασία και των επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους. Η νέα πλατφόρμα “Hot Jobs” αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Related posts

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ξενοδοχείο αναζητά υπάλληλο υποδοχής

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ζητείται υπάλληλος γενικών καθηκόντων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment