Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Άκης Σκέρτσος ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος (vid)

akis-skertsos

Ο Άκης Σκέρτσος θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές της 21ης Μαϊου. Αυτό προέκυψε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Γιάννη Οικονόμου.

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως το προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη εκλογών.

Συγκεκριμένα όσο αφορά την αντικατάσταση του είπε: “Σήμερα, παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον υπουργό Επικρατείας στον καλό φίλο, Άκη Σκέρτσο, μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Κάθε τέλος, είναι η αφορμή, η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν καινούριες αρχές

Ο κ. Οικονόμου σε αυτή την ενημέρωση συνέχισε με έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα. Μετά τον απολογισμό εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας μάλιστα πως οι πολίτες θυμούνται τις κλειστές τράπεζες κατά την διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Σχετικά είπε: “Το ερώτημα είναι πάμε μπροστά ή στο επαχθές χθες

Αναφορά έκανε σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη επίσης. Τόνισε πως αναδεικνύεται το πρόβλημα της κακοποιητικής συμπεριφοράς και της έμφυλης βίας. Αυτά έχουν πάρει ενδημικά στοιχεία κατά τη γνώμη του και αναφέρθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης για την καταπολέμηση αυτών των φαινομένων.
Χαρακτηριστικά με την υπόθεση είπε: “Βοηθήσαμε να σπάσει το απόστημα και να σηκωθεί το πέπλο της σιωπής”

Κλείνοντας την ενημέρωση δήλωσε: “Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή

Related posts

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

Σε ισόβια καταδικάστηκε η Ρούλα Πισπιρίγγου

Arcadia Spot GZ

ΕΝΦΙΑ : Τα πρώτα εκκαθαριστικά έρχονται τον Απρίλη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment