Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Έγινε την Παρασκευή η συνάντηση του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Έγινε την Παρασκευή

Έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε η καθιερωμένη επίσημη πρώτη συνάντηση του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Ήταν η πρώτη συνάντηση με την προπονητική ομάδα του ομίλου (Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Δημητρόπουλος) παρουσία του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης του κ. Βαλασόπουλου.

Οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης μετά από ένα μικρό διάλειμμα στα μέσα της φετινής χρονιάς άνοιξαν και πάλι φτερά για την ολοκλήρωση της σεζόν (τέλος Νοέμβρη), με την ευχή να έχουν όλο και  μεγαλύτερες διακρίσεις για το Αρκαδικό τένις. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος, καλωσόρισε τους νέους παίκτες της προαγωνιστικής ομάδας, με την ελπίδα ότι και αυτοί θα βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην πλούσια επιτυχημένη ιστορία του ομίλου τένις. Στην συνέχεια απευθυνόμενος στους μικρούς αθλητές, αφού εξήρε το έργο της Προπονητικής ομάδας, απαριθμώντας τις πάρα πολλές, μέχρι τώρα, φετινές διακρίσεις του τμήματος,  τους ενημέρωσε για τις νέες εγκαταστάσεις του ομίλου στο ΔΑΚ Τρίπολης, όπου φιλοξενείται. Τέλος αναφέρθηκε σε νέες νέες μικρές παρεμβάσεις, ελπίζοντας, ότι η δημοτική αρχή, η οποία θα εκλεγεί, θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών της διοίκησης του τμήματος.

Οι σχεδιασμένες διπλές προπονήσεις για τον όμιλο θα ολοκληρωθούν στα μέσα του μήνα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Διευθυντή του ομίλου κ. Γ. Παπαδόπουλου. Κατά την διάρκεια αυτού του εντατικού δεκαπενθήμερου διπλών προπονήσεων οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης σταδιακά θα μπουν, τόσο σε φιλικά, όσο και σε επίσημα παιχνίδια, με στόχο να είναι έτοιμοι στα τέλη του Σεπτέμβρη, όπου και αρχίζουν τα επίσημα τουρνουά του προγράμματος της Ομοσπονδίας.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment