Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Έναρξη μαθημάτων Φιλαρμονικής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Γεγονός είναι η έναρξη μαθημάτων Φιλαρμονικής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας,

Προσκαλούμε όλα τα νέα παιδιά από επτά ετών και άνω καθώς και τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να εγγραφούν στα μαθήματα.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο ισόγειο του Ιδρύματος Ζαφείρη κάθε Παρασκευή και Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.


Υπενθυμίζεται ότι η εκμάθηση οργάνων και η συμμετοχή στην φιλαρμονική είναι δωρεάν.


Στόχος της Φιλαρμονικής είναι μέσα από τη μουσική να συμβάλλει στην καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, να ενισχύσει το συλλογικό πνεύμα και να ωθήσει τα νέα παιδιά στην ενεργό δράση των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.


Για επιπλέον πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Μαέστρο κ. Παναγιώτη Αρφάνη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981479289


Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε: «Συνεχίζουμε τη λειτουργία των τμημάτων Φιλαρμονικής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Τα μαθήματα για όλους τους συμμετέχοντες είναι δωρεάν. Καλούμε όλα τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, να εγγραφούν και μαζί με την ομάδα τους να απολαύσουν όμορφες, μελωδικές στιγμές. Η μουσική αποτελεί μια μορφή έκφρασης της σκέψης και του συναισθήματος. Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά!»

Related posts

Δήμος Β.Κυνουρίας : Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών έτους 2024

Arcadia Spot KP

Δήμος Β. Κυνουρίας : Καθαρισμός ιδιοκτησιών προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Arcadia Spot KP

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment