Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Ήττα στην πρεμιέρα για τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης (pics)

Τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ΑΕΚ και ηττήθηκαν με 0-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ απείλησαν με τα σουτ της Μοσκοφίδου στο 13′ και της Φακίνου στο 37′, τα οποία μπλόκαρε η τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Στο 40′ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με την Καπνίση που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, για τοποίο όμως υπάρχουν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΑΣΤΕΡΑ. 

Στο 43′ ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά μετά την ωραία προσπάθεια της Μοσκοφίδου και το πλασέ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η ΑΕΚ σκόραρε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με σουτ της Κόλλια έξω από την περιοχή στο 48′. 

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ πλησίασαν στο γκολ στο 56′, με το εντυπωσιακό σουτ της Γεωργαντζή, το οποίο απέκρουσε η Χατζηχαρίστου και διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 82′, σε αντικανονικό μαρκάρισμα της Μοσκοφίδου μέσα στην περιοχή.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου (55′ Durkovic), Mendoza, Μελισσού, Μιχαλοπούλου, Δρακωνάκη (62′ Πάστρα), Φακίνου, Τζαφέρη (83′ Ματζάνα), Γούλα, Μοσκοφίδου, Γεωργαντζή

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment