Ελλάδα Επικαιρότητα

Αίτημα για να σφραγιστεί το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Αίτημα για να σφραγιστεί το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Αίτημα για να σφραγιστεί το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου.
Πέρασαν δύο εβδομάδες από την απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου, και υφίστανται ανησυχίες σχετικά με την κινητή της περιουσία. Παρότι η αείμνηστη ηθοποιός δώρισε την ακίνητη περιουσία της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το μέλλον της κινητής περιουσίας της παραμένει αβέβαιο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί επίσημη διαθήκη ή έγγραφο που να ορίζει τον προορισμό των προσωπικών της αγαθών.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης εκφράζει την επιθυμία για την καταγραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι της ηθοποιού και δεν έχουν ακόμα παραδοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Επιπλέον, προτείνει τη δημιουργία ενός μουσείου ή την διατήρηση των πολύτιμων αντικειμένων σε περίπτωση που ο Κώστας Γιαννόπουλος δεν επιθυμεί να μετατρέψει το σπίτι της σε μουσείο. Αυτό θα επιτρέψει στους θαυμαστές της Μαίρης να διατηρήσουν τη μνήμη της για πάντα.

Είναι σημαντικό να ληφθούν επίσημες αποφάσεις και δεσμεύσεις για την χειρισμό και την διατήρηση αυτής της περιουσίας, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Related posts

Διάρρηξη στο σπίτι που δώρισε η Μαίρη Χρονοπούλου

Arcadia Spot GZ

Το τελευταίο “αντίο ” στη Μαίρη Χρονοπούλου

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment