Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Αγελάδα στη Μύκονο επιτέθηκε σε 39χρονο και τον σκότωσε

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον φρικτό θάνατο ενός 39χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε από αγελάδα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγελάδα – σύμφωνα με κατοίκους ίσως ήταν ταύρος- τον κάρφωσε στην καρδιά με τα κέρατα.

Την ώρα που ο 39χρονος κινείτο σε επαρχιακό δρόμο της Μυκόνου, συνάντησε μπροστά του το κοπάδι. Κάποιες μαρτυρίες, λένε ότι κατέβηκε από τη μηχανή για να τις παραμερίσει και εκεί ήταν που δέχτηκε την επίθεση του ζώου.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να δει το κοπάδι, χτύπησε πάνω σε μία αγελάδα, δεν τραυματίστηκε και στη συνέχεια τού επιτέθηκε το ζώο καρφώνοντάς τον στην καρδιά. Το χτύπημα ήταν μοιραίο και ο θάνατός του ακαριαίος.

Κάτοικοι ακούγοντας τις φωνές έτρεξαν και τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου. Έπαθαν σοκ από το φρικτό θέαμα που αντίκρισαν.

Όπως περιγράφει ένας ξάδελφος του θύματος: «Ήταν ένα κοπάδι, κοπάδι με ζώα, κοπάδι με αγελάδες ήταν. Ήταν στο πλησίον οικόπεδο, ήταν μια πρόχειρη περίφραξη και έβγαιναν εύκολα. Είχε ένα μικρό μηχανάκι, έκανε στην άκρη για να τα διώξει γιατί ήταν μέσα στον δρόμο, για να μην γίνει κανένα ατύχημα, έγινε το κακό, το μοιραίο».

Μία από τις αγελάδες επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακαριαία. «Μεγάλη τραγωδία. Αν βλέπατε κάτω το οδόστρωμα, είχε ένα ποτάμι αίμα. Τον χτύπησε δηλαδή επί τόπου σε σημείο καίριο. Τον χτύπησε και τον έσυρε κάτω μετά το ζώο. Είναι μακάβριο, είναι απίστευτο», τονίζει ο ίδιος.

Related posts

Θανάσιμος τραυματισμός στους Γαργαλιάνους από τρακτέρ

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Ρωχάμης

ArcadiaSpot Team

Θλίψη στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου-“Έφυγε” ο Άκης Θεοδωρόπουλος

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment