Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Αγιασμός & κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Με τον Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ομίλου ξεκίνησε το 2024 για τους λιλιπούτειους φίλους του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το πρωί του Σαββάτου (20/01) παρουσία του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου στα γήπεδα, όπου προπονείται η ΑΕΚ Τρίπολης (ΔΑΚ Τρίπολης) βρέθηκαν αρκετοί από τους  αθλητές του ομίλου, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τον αγιασμό των νέων γηπέδων του ΔΑΚ Τρίπολης από τον Πατέρα Αριστείδη, εντεταλμένο του τοποτηρητή της ΙΜΜ&Κ κ.κ. Ευσταθίου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς της Δημοτικής Αρχής ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Λαγός, όπως και ο εντεταλμένος από τον Διοικητή της 124 ΠΒΕ κ. Διολάτση Γρηγόριο (ΣΜΧΟΣ Ι ), ο Ανθυποσμηναγός κ. Τριανταφύλλου Δημήτρης. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές επιτρέποντας στην οργανωτική επιτροπή του ομίλου να συνδυάσει τον 2ο γύρο του εσωτερικού τουρνουά juniors by Top Media. μαζί με τον Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Βαλασόπουλος, αφού καλωσόρισε τόσο τους γονείς, όσο και τα παιδιά έδωσε τον λόγο στον νέο Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Λαγό,  ο οποίος μίλησε για την εξαιρετική δουλειά του τμήματος, τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην αγωνιστική ομάδα. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος εξήρε το έργο της προπονητικής ομάδας (Παπαδόπουλος, Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) και αφού ευχήθηκε  καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και νέες επιτυχίες έδωσε σε όλα τα μέλη της Αγωνιστικής ομάδας του τμήματος τις νέες τους αγωνιστικές εμφανίσεις για την σεζόν 2023- 2024, ευχόμενος κάθε δυνατή αγωνιστική επιτυχία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η Προπονητική ομάδα του ομίλου τένις (Παπαδόπουλος Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) οι οποίοι μαζί με τα μεγάλα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί το κερδισε ο 16χρονος αθλητής Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης ο οποίος θα λάβει ένα ζευγάρι τενιστικά παπούτσια για την νέα αγωνιστική χρονιά.  Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είχε για μια ακόμη χρονιά το Royal Weddings και την βιντεοσκοπική η Αρκαδική τηλεόραση και το Βόλτα στην Τρίπολη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στην επίσημη σελίδα μας στο facebook

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment