Ελλάδα Επικαιρότητα

ΑΔΜΗΕ : Προκήρυξη για 32 νέες θέσεις εργασίας

ΑΔΜΗΕ : Προκήρυξη για 32 νέες θέσεις εργασίας

ΑΔΜΗΕ : Προκήρυξη για 32 νέες θέσεις εργασίας. Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) ανακοίνωσε προσλήψεις για 32 θέσεις εργασίας με συμβάσεις αορίστου χρόνου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για εξειδικευμένα προσόντα ή εμπειρία στους τομείς της Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. πηγή

Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται 28 θέσεις για αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε διάφορες ειδικότητες, καθώς και 4 θέσεις για αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μετά από δημόσια προκήρυξη που θα εγκριθεί από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Οι νέοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν σε σημαντικά projects του Διαχειριστή, τα οποία είναι κρίσιμα για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας. Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 26/2/2024 και θα ολοκληρωθεί στις 11/3/2024, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Εταιρείας. ΑΔΜΗΕ : Προκήρυξη

Επιπλέον, σημειώνεται ότι σύντομα θα ανακοινωθεί νέα Προκήρυξη για την κάλυψη 87 θέσεων εργασίας αορίστου χρόνου, για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με αυτές τις προκηρύξεις, ο Διαχειριστής κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ανανέωση του προσωπικού του, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει το πρόγραμμα IPTO Talent για την πρόσληψη νέων επιστημόνων. Το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης, που ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2023, αναβαθμίζει τις δεξιότητες του υφιστάμενου προσωπικού και στοχεύει στην προσέλκυση νέων ανθρώπων.στοχεύει στην προσέλκυση νέων ανθρώπων.

Related posts

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ξενοδοχείο αναζητά υπάλληλο υποδοχής

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ζητείται υπάλληλος γενικών καθηκόντων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment