Αθλητικά Επικαιρότητα

ΑΕΚ Τρίπολης : 1η θέση για Ζωγραφάκη και Μακρή

ΑΕΚ Τρίπολης

ΑΕΚ Τρίπολης : 1η θέση για Ζωγραφάκη και Μακρή. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Διεθνές τουρνουά του Τατοΐου 

Με συμμετοχή στην κατηγορία μικτά διπλά στο Διεθνές τουρνουά που έγινε στο Tatoi Tennis Club στην κατηγορία 40+ ο αθλητής του ομίλου μας με την συναθλήτρια του Μακρή Ελένη κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά. Στα αποτελέσματα των παιχνιδιών με το απόλυτο των νικών και χωρίς την απώλεια ενός σετ οι Ζωγραφάκης και Μακρή επικράτησαν στα ημιτελικά του ζευγαριού από την Κύπρο Βασιλειάδου – Βερβαινιώτης με 2-0 σετ (60 60 ) και στον τελικό της ομάδας των Σαβίδου και Ατλά με 2-0 σετ (60 60) καταλαμβάνοντας την 1η θέση. 

Τους συγχαίρουμε για ακόμη μια φορά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης καθώς και στο διασυλλογικό τουρνουά που ανακοινώνεται τις προσεχείς ημέρες. 

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment