Top NewsΑθλητικάΕπικαιρότηταΡοή ΕιδήσεωνΤοπικά Νέα

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σωματομετρικές αξιολογήσεις για την αγωνιστική ομάδα tennis στον διατροφολόγο κ. Τσιώλη Θανάση (pics)

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σωματομετρικές αξιολογήσεις για την αγωνιστική ομάδα tennis στον διατροφολόγο κ. Τσιώλη Θανάση (pics)

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σωματομετρικές αξιολογήσεις για την αγωνιστική ομάδα tennis στον διατροφολόγο κ. Τσιώλη Θανάση (pics)

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος σωματομετρικών αξιολογήσεων για την αγωνιστική ομάδα

Με στόχο τη συνολική υποστήριξη και εξέλιξη των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι πρώτες σωματομετρικές και διατροφικές αξιολογήσεις των παιδιών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του Ομίλου με τον διαιτολόγο – διατροφολόγο κ. Θανάση Τσιώλη.

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του νέου συνεργάτη του Ομίλου, μέσα από προγραμματισμένα ατομικά ραντεβού, στα οποία οι νεαροί αθλητές προσήλθαν μαζί με τους γονείς τους, σε ένα οργανωμένο και εξατομικευμένο πλαίσιο αξιολόγησης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα παιδιά υποβλήθηκαν σε μετρήσεις σύστασης σώματος, λιπομετρήσεις και βασική αθλητική αξιολόγηση, με στόχο τη σωστή παρακολούθηση της ανάπτυξής τους και τη βελτιστοποίηση της αθλητικής τους προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει να επενδύει σε μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία ανάπτυξης των αθλητών της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση όχι μόνο στην προπόνηση μέσα στο γήπεδο, αλλά και σε όλα εκείνα τα στοιχεία που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και υγιούς αθλητή.

Ένα θερμό ευχαριστώ στον κ. Θανάση Τσιώλη για τη φιλοξενία, την επιστημονική προσέγγιση και τη διάθεση συνεργασίας στο νέο αυτό ξεκίνημα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας νέος συνεργάτης με γνώσεις και εξειδίκευση βρίσκεται πλέον δίπλα στην αγωνιστική μας ομάδα, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών μας και των οικογενειών τους.

Γιατί η εξέλιξη ενός αθλητή… χτίζεται με φροντίδα, συνέπεια και σωστή καθοδήγηση. 

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : 1η θέση η Παπακώστα Σοφία του ομίλου τένις στο Tripolis Open 2026

Arcadia Spot NG

TRIPOLIS SPORTS CAMP 2026 Αίτηση Εγγραφής

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 3η θέση η Εβελίνα Μανιάτη του ομίλου τένις στην Άρτα

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.