Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης-Δείτε γιατί

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Τεχνικοί καθαρά λόγοι δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι εκδηλώσεις που τόσο θερμά αγκαλιάστηκαν πέρυσι από το κοινό της Τρίπολης. 

Η μη πραγματοποίηση του φετινού Φεστιβάλ δεν έχει καμία σχέση με το Δήμο Τρίπολης που ήθελε πραγματικά να γίνει το Φεστιβάλ αλλά επίλεξε να μην συγχωνευτεί με τις άλλες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

 Η εναλλακτική πρόταση του Δήμου Τρίπολης για τη μεταφορά του Φεστιβάλ τον επόμενο μήνα δεν μπορούσε να γίνει πράξη διότι οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν λόγω άλλων προγραμματισμένων εμφανίσεων.

Τόσο η διοργανώτρια εταιρεία όσο και ο Δήμος Τρίπολης προσπάθησαν από κοινού να βρεθεί μία λύση προκειμένου να μην ακυρωθεί το φετινό Φεστιβάλ. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό και γι αυτό λάβαμε την απόφαση για ακύρωση του Φεστιβάλ Κωμωδίας της Τρίπολης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας της Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν διότι ούτε ο Δήμος Τρίπολης αλλά ούτε και η διοργανώτρια εταιρεία δεν θέλουν να γίνει κάτι πρόχειρο και υποβαθμισμένο. 

Έχουμε όλοι την υποχρέωση το 2ο Φεστιβάλ να είναι καλύτερο ή τουλάχιστον ίδιας ποιότητας με το πρώτο. Για τους παραπάνω λόγους ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο μέλλον με την ελπίδα όλες οι πλευρές να δείξουν πραγματικό ενδιαφέρον για να καθιερωθεί το Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης ως άλλος ένας πολιτιστικός θεσμός της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη της ιδέας αλλά και για το ενδιαφέρον που δείξατε μέχρι σήμερα για την πορεία της.

Με εκτίμηση

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ – Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ

Related posts

Αγρυπνία Ακαθίστου Ύμνου 19/04/2024

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκδήλωση με θέμα την Παραβατικότητα Ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Ημερίδα για τη Φαρμακευτική Κάνναβη στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment