Ελλάδα Επικαιρότητα Καιρός

Αλλαγή θερμοκρασίας προβλέπεται το ερχόμενο διήμερο

shutterstock_691981369

Αλλαγή θερμοκρασίας προβλέπεται το ερχόμενο διήμερο.Το κλίμα έχει αρχίσει να ζεσταίνεται και αναμένεται να φτάσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες. Ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει μέχρι τους 40 βαθμούς σε ορισμένες περιοχές. Το καλοκαίρι μας χτυπάει ξανά με δύναμη, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνονται οι προγνώσεις μας από τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο, η παράταση αυτού του κλιματικού σκηνικού δεν θα διαρκέσει πολύ. Ένα ψυχρό μέτωπο που προέρχεται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια θα φέρει μεταβολές στον καιρό, αύξηση των ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή. Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, αλλά αυτά τα φαινόμενα θα είναι περιορισμένης διάρκειας και ακολουθεί γρήγορη βελτίωση του καιρού.

Επιπλέον, από την ερχόμενη Τρίτη μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο, το μελτέμι θα επηρεάσει τις ανατολικές περιοχές, αφήνοντας μια ευεργετική μπλε λωρίδα δροσιάς. Στη δυτική Ελλάδα, το μελτέμι μπορεί να προκαλέσει καταβατικούς ανέμους και να ανεβάσει τη θερμοκρασία, αλλά παράλληλα δεν αναμένονται έντονες ζέστες μέχρι τα μέσα του μήνα.

Γενικά, ο καιρός θα παρουσιάσει αστάθεια και αλλαγές, με τη θερμοκρασία να επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα την ερχόμενη εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσαρμόζουμε τις δραστηριότητές μας στις αλλαγές του καιρού για να προφυλαχθούμε από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις πιθανές βροχές.

Related posts

Πώς να βάψετε εύκολα κόκκινα αυγά

Arcadia Spot NG

Δείτε τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα

Arcadia Spot NG

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

Leave a Comment