Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Απίθανος Αστέρας, με το δεξί στη νέα χρονιά… 3-2 με ανατροπή κέρδισε τον Άρη

Απίθανος ήταν σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης καθώς μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάνοντας 0-2 από τον Άρη, στο τέλος επικράτησε με 3-2 με δύο γκολ του Μιριτέλο και ένα του Μουνάφο.

Πως ξεκίνησε

Ο Ράσταβατς ξεκίνησε την ομάδα, στο γνωστό 4-2-3-1 του με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Χουχούμη, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Καρμόνα στην άμυνα. Μουνάφο – Γκος ήταν στον άξονα και πίσω από τον Μιριτέλο ήταν οι Κρέσπι, Ζουγλής, Καλτσάς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στον ΑΣΤΕΡΑ με το σουτ του Μουνάφο να περνάει άουτ και στο 6′ ο Άρης στην πρώτη του επίσκεψη στην εστία των γηπεδούχων πήρε πέναλτι, από το σπρώξιμο του Χουχούμη στον Ζαμόρα. Ο Μορόν έγραψε το 0-1 και στο 12′ ήρθε και το 0-2 με κυνικό τρόπο. Ο Ζαμόρα έφυγε στην πλάτη του Χουχούμη, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Σουλεϊμάνοφ με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα του Άρη.

Δύο τελικές, δύο γκολ για τον Άρη με τους Αρκάδες – για άλλη μια φορά φέτος – να πληρώνουν κάθε λάθος τους. Από το 30′ και μετά οι κιτρινομπλέ ανέβασαν την απόδοσή τους και στην ουσία κυριάρχησαν με την αντεπίθεσή τους να ξεκινά από εκείνο το σημείο.

Στο 41′ ο Καρμόνα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ρεγκίς εξ επαφές σούταρε την μπάλα με το δεξί πάνω στο αριστερό του πόδι και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45′ ήρθε το 2-1 από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιριτέλο. Την ανατροπή κέρδισε ο Καλτσάς από τον Μοντόγια. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, ο Ζουγλής διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που του έκανε ο Ουντομπάτζο.

Ανατροπή στο β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος οι Αρκάδες μπήκαν με… φόρα και στο 50′ ο Μιριτέλο – ύστερα από την εξέταση του VAR – έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά από τη σέντρα του Μουνάφο. Ο αρχηγός των Αρκάδων, στο 61′ με κοντινό πλασέ έκανε και το 3-2 φέρνοντας τα… πάνω κάτω στο ματς και δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 61′, ο Ζουγλής έκλεψε την μπάλα από τον Οντουμπάτζο, γύρισε την μπάλα και από κοντά ο Μουνάφο ολοκλήρωσε τη φάση.

Στο 69′ ο Κρέσπι ανατράπηκε έξω από την περιοχή από τον Ουντομπάτζο κι ενώ αρχικά δόθηκε φάουλ και κίτρινη στον παίκτη του Άρη, στη συνέχεια μέσω του VAR ο Ευαγγέλου έκρινε ότι έγινε επιθετικό.

Στο 81′ ο Τζούρασεκ έπιασε ένα άστοχο σουτ, στο οποίο απάντησε στο 83 ο Καλτσάς. Στις καθυστερήσεις, ο Ράσταβατς σφράγισε την άμυνά του με τον χριστόπουλο να περνάει αντί του Κρέσπι και τον Βαλιέντε αντί του Μουνάφο.

Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το 2024 βρίσκει τον ΑΣΤΕΡΑ όπως τον άφησε το 2023: Με θρίαμβο και τους Αρκάδες να είναι πλέον στο -1 από την 5η θέση με 23 βαθμούς.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment