Ελλάδα Επικαιρότητα Πολιτικά

Απεβίωσε ο Νίκος Σκουλάς ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ

Απεβίωσε ο Νίκος Σκουλάς

Απεβίωσε ο Νίκος Σκουλάς ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ.
Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε ο Νίκος Σκουλάς, μία αξιόλογη προσωπικότητα που ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε ως υπουργός κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Σκουλάς, ο οποίος είχε ανακόψει πρόσφατα την πάλη με τον κορωνοϊό, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας σχετικά με την αναπνευστική του λειτουργία, και δυστυχώς, παρέδωσε την τελευταία του πνοή τις πρωινές ώρες στην Αθήνα, όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα στην Άνω Γλυφάδα.

Ο Νίκος Σκουλάς είχε μια εντυπωσιακή καριέρα σε πολλούς τομείς, όπως τον τουρισμό, το χονδρικό και λιανικό εμπόριο, και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Επίσης, υπηρέτησε σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων του υπουργού και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ. Επιπλέον, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ίδρυση και οργάνωση του ΠΑΣΟΚ και στην προώθηση προγραμμάτων εκπαίδευσης για επιχειρηματίες.

Εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο Νίκος Σκουλάς είχε επίσης δραστηριοποιηθεί σε φιλανθρωπικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες, όπως η συμμετοχή του στην “Λέσχη Φίλων του Ελαιολάδου” και στο κίνημα “Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε.”

Ο θάνατος του αφήνει μια κενή θέση στον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο της Ελλάδας, καθώς και στον τομέα της εκπαίδευσης και της κοινωνίας.

Related posts

Θανάσιμος τραυματισμός στους Γαργαλιάνους από τρακτέρ

Arcadia Spot GZ

Κωνσταντινόπουλος : Tο ΠΑΣΟΚ το θέλω ως κυβερνητική πρόταση και όχι ως «μόνιμη» αντιπολίτευση

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment