Αθλητικά Επικαιρότητα

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΣΠΕΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΑΡΓΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΣΠΕΤ

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΣΠΕΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κυριακής ήταν ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ο οποίος επιβλήθηκε της ίριδας Άργους με 3-1 σετ παίρνοντας ένα καθαρό τρίποντο.
Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν μετά από τέσσερις αγωνιστικές με έναν βαθμό και ήθελαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΑΣΠΕΤ πιο αποφασισμένος κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και μάλιστα καθαρά χωρίς απώλεια βαθμού. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού για άλλη μια φορά τα προβλήματα τραυματισμών δεν έλλειπαν καθώς η πασαδόρος η Μαρία η Καραλέκα είχε πάθει διάστρεμμα μέσα στην εβδομάδα και η Σήλια η Χρονοπούλου δεν ήταν 100% έτοιμη γι αυτό και αγωνίστηκε ως λίμπερο .

Αναλυτικά η εξέλιξη των σετ

Τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν δυνατά από την αρχή του 1ου σετ παίρνοντας κεφάλι
στο σκορ με 8-4, 12-8, 19-18, 22-19 για να φτάσουν στο τελικό 25-21.
Το 2ο σετ ήταν στην αρχή μια επανάληψη του 1ου με τον ΑΣΠΕΤ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 5-4, 8-6, 12-7, 17-14 στη συνέχεια η ομάδα του Άργους αντέδρασε φτάνοντας στο 19 όλα και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 23-22 για να πάρει τελικά το σετ με 22-25.
Στο 3ο σετ ο ΑΣΠΕΤ έδειξε αποφασισμένος και προηγήθηκε με 8-3, 13-9, 20-11, για να
φτάσει στο 25-17. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΣΠΕΤ
Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Γιώργου Χρονόπουλου δεν άφησαν περιθώρια στην ίριδα να αντιδράσει παίρνοντας από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα με 19-8, 22-11 για να φτάσουν τελικά στο 25-15 και την νίκη με 3-1 σετ.

Οι πόντοι αναλυτικά

Οι πόντοι για τον ΑΣΠΕΤ προήλθαν από 44 πόντους επίθεσης έναντι 39 της Ίριδας, 2 μπλοκ έναντι 2, 9 άσσους έναντι 7 και από 43 λάθη της ομάδας του Άργους έναντι 23 που είχε η ομάδα της Τρίπολης.

Από Αρκαδική ομάδα πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Πηνελόπη Ντούλια με 14 πόντους έχοντας 13 πόντους επίθεσης , έναν άσσο, και 28 άμυνες. Η άλλη ακραία η Πεντεφούντη είχε 12 πόντους ,με έντεκα πόντους επίθεσης , έναν άσσο ενώ είχε και 32 άμυνες. Η Νικητοπούλου είχε δέκα πόντους με οχτώ πόντους επίθεσης, έναν άσσο, ένα μπλοκ και 18 άμυνες. Η διαγώνια Χρονοπούλου Ιωάννα είχε 7 πόντους με πέντε πόντους επίθεσης , δυο άσσους και 18 άμυνες. Η Σιάννα είχε 5 πόντους με τέσσερις πόντους επίθεσης , ένα μπλοκ και άμυνες. Η πασαδόρος η Μιλένα η Κόλεβα είχε επτά πόντους με τρείς πόντους επιθέσεις , τέσσερις άσσους και δεκαέξι άμυνες. Η Χρονοπούλου Σήλια που σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε ως λίμπερο είχε οχτώ πετυχημένες υποδοχές με τις τρείς να είναι εξαιρετικές ενώ είχε και 14 άμυνες .

Το επόμενο ραντεβού του ΑΣΠΕΤ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΣΠΕΤ

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΣΠΕΤ την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη με τον Αίολο Αγυιάς.
ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ , ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΛΕΒΑ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΣΙΑΝΝΑ ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ, ΛΕΤΣΟΥ, ΝΤΟΥΛΙΑ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΛΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΙΡΙΣ Άργους ( ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ν.)ΝΙΚΟΛΙΤΣΙ, ΧΑΜΕΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑ Ε., ΜΠΑΝΑΣΗ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑ, ΚΟΝΤΟΥ, ΖΕΡΒΟΥ, ΣΕΛΛΗ, ΣΠΥΡΙΔΗ, ΒΕΝΤΑ.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΣΠΕΤ

Related posts

Ρούλα Πεντεφούντη : Θέλουμε ο κόσμος την Κυριακή να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Κάλεσμα του ΑΣΠΕΤ στον κόσμο για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κορίνθου

ArcadiaSpot Team

Πρόγραμμα και διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική γυναικών

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment