Επικαιρότητα

Απόπειρα ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ στην Πάτρα – Παρούσα η ανήλικη κόρη

γυναικοκτονία

Αλλη μία απόπειρα ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Κυριακής 16/7/2023, αυτή τη φορά στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου, κοντά στο Σκαγιοπούλειο, σύμφωνα με το pelop.gr.

Δράστης ένας 28χρονος, σεσημασμένος στην Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και θύμα η 25χρονη σύντροφός του Στεφανία, μητέρα ανήλικου κοριτσιού.

Η γυναίκα ούρλιαζε, αφού ο σύντροφός της τη χτυπούσε, ενώ κάποια στιγμή βγήκε το μαχαίρι. Ο 28χρονος τη χτύπησε πέντε φορές με το μαχαίρι στην πλάτη, ενώ εκείνη έτρεξε έξω από το σπίτι να σωθεί. Η μανία του δράστη ήταν τέτοια, που την ακολούθησε και τη μαχαίρωσε ξανά, αυτή τη φορά στην καρωτίδα.

Το κοριτσάκι ούρλιαζε πως ο δράστης σκότωσε τη μητέρα της. Ολα έγιναν μπροστά στη μικρή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν, ενώ εξακολουθούσε να χάνει αίμα. Ευτυχώς, στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάφεραν με χειρουργική επέμβαση να σταματήσουν την αιμορραγία και το ευχάριστο νέο ήρθε αρκετές ώρες αργότερα, χθες το πρωί.

Η Στεφανία είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίσθηκε και η Αστυνομία τον αναζητά. Συγγενικά πρόσωπα της 25χρονης έδωσαν και φωτογραφίες του, ενώ μέσω των social media… «τον επικήρυξαν»! Ο 28χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά, ενώ ήταν φυγόποινος για 8 κιλά χασίς που πρόσφατα μετέφερε.

Related posts

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

Σε ισόβια καταδικάστηκε η Ρούλα Πισπιρίγγου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment