Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Αστέρας τρίπολης – Εισητήρια για τον Αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αστέρας τρίπολης - Εισητήρια

Αστέρας τρίπολης – Εισητήρια για τον Αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σχετικά με τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (12/11, 20:30) στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Τα εισιτήρια για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι διαθέσιμα στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00.

Το εκδοτήριο θα παραμένει ανοιχτό καθημερινά μέχρι να εξαντληθούν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα. Εάν την ημέρα του αγώνα υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια, το εκδοτήριο θα λειτουργεί έως τις 15:00.

Για να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο, συνιστάται η όσο το δυνατόν νωρίτερη άφιξη στις θύρες του γηπέδου, οι οποίες θα ανοίγονται 2½ ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια θα εκδίδονται υπό το όνομα του κατόχου, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Αστέρας τρίπολης – Εισητήρια

Οι τιμές εισιτηρίων για όλες τις διαθέσιμες θύρες είναι ως εξής:

  • 20€ για ενήλικους
  • 10€ για παιδιά (με ημερομηνία γέννησης μετά την 01/01/2008)

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίγουν στις 18:00, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30.

Related posts

Tέλος στα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ

Arcadia Spot KP

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment