Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Μεγάλη ανατροπή από τον Αστέρα Τρίπολης…Έχανε 2-0 από τον ΠΑΟΚ και στις καθυστερήσεις πέτυχε 2 γκολ

Αδιανόητη επιστροφή από τον Αστέρα, σε τρελό ματς! Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, έφεραν τα πάνω κάτω! Αήττητοι οι Αρκάδες στην Τρίπολη, κόντρα στους 4 μεγάλους!!!

Μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ. 

Μια ομάδα που βγάζει επιτέλους το dna της στο γήπεδο. 

Μια ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 από μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και τελικά ισοφαρίζει με δύο γκολάρες στις καθυστερήσεις από Σίτι και Ατιένθα! 

Οι Αρκάδες πλέον είναι αήττητοι στην έδρα τους κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ετσι ξεκίνησε

Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Ατιένθα – Καστάνιο στα στόπερ. Ρούμπεν Γκαρθία και Αλβαρες ήταν δεξιά κι αριστερά στην άμυνα. Αλάγκμπε – Σανταφέ στον άξονακαι Ριέρα, Σίτο, Ρεγκίς στην τριάδα πίσω από τον Μπαράλες, με 10άρι τον Ριέρα.

Τρομερό ημίχρονο, αδράνεια η άμυνα στο ξεκίνημα και… 0-1

Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί περισσότερο τη μπάλα και να εκμεταλλεύεται την πρώτη επίσκεψή του στην αντίπαλη περιοχή, με την άμυνα των Αρκάδων να… κοιμάται. Ο Νάρεϊ έκανε το κόρνερ στο 6′, ο Νάσμπεργκ μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο 2ο δοκάρι στον Ολιβέιρα, από στραβοκλωτσιά του η μπάλα πήγε και πάλι στον Νάσμπεργκ ο οποίος από κοντά άνοιξε εύκολα το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει το 0-2. Ο Νάρεϊ με όμορφη προσποίηση πάνω σε δύο αντιπάλους του από δεξιά, έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα κόρνερ. 

Στο 12′ παραλίγο να απαντήσει ο Αστέρας! Από εξαιρετική μπαλιά του Ριέρα, ο Ρεγκίς έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Ζίβκοβιτς. Στα επόμενα λεπτά, οι κιτρινομπλέ ισορρόπησαν και κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα. Στο 36′ ο ΠΑΟΚ είχε ένα δοκάρι με τον Νάρει να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο και στο 40′ οι Αρκάδες απάντησαν σε μια καταπληκτική φάση!

Ο Ριέρα συνεργάστηκε με τον Ρεγκίς, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα στον Σίτο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε μια απίστευτη απόκρουση, με τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει στο δεξί του δοκάρι. Στην αντεπίθεση ο Κωνσταντέλος μπήκε στην περιοχή του Αστέρα αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είδαμε κάτι αλλο. Αν κι η αλήθεια είναι ότι σε 45′ τα είδαμε… ΟΛΑ και από τις δύο ομάδες που είχαν όρεξη να παίξουν μπάλα και να βγάλουν φάσεις!

0-2 και… ΜΠΑΜ – ΜΠΑΜ στις καθυστερήσεις!

Στο β’ μέρος, οι Αρκάδες κράτησαν μπάλα, κυκλοφόρησαν περισσότερο αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις 2-3 στιγμές του στο ματς και από την άλλη πλήρωσαν την ευστοχία του ΠΑΟΚ. 

Η είσοδος του Γκαρντάφσκι έδωσε πνοή στη δεξιά πτέρυγα, ο Γερμανός μάλιστα είχε δύο στιγμές που απείλησε αλλά οι προσπάθειές του στο 48′ και στο 79′ δεν κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα. Στην πρώτη περίπτωση το σουτ του ήταν χλιαρό και το… αγκάλιασε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στη 2η στιγμή του, έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή κι ο αντίπαλος κίπερ με τη βοήθεια του Νάσμπεργκ απομάκρυναν προ του Τίλικα. 

Το ματς δεν είχε το ρυθμό του α’ μέρους, οι φιλοξενούμενοι, μετά τις αλλαγές του Λουτσέσκου, με Μπίσεσβαρ, Τάισον και Μπράντον Τόμας ήταν πιο… φρέσκοι και στην ουσιαστική τους στιγμή έκαναν το 0-2. Ο Ράφα Σοάρες έκανε τη σέντρα κι ο Μπράντον Τόμας με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2. 

Από εκεί και πέρα ήταν λες και κάτι… έβαλε στην πρίζα τους Αρκάδες! Ο Σίτο με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2, σε φάση που ξεκίνησε από μαγική μπαλιά του Ρεγκίς με το εξωτερικό φάλτσο, ο Κωστέας άγγιξε τη μπάλα κι ο Ισπανός δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 90′!

Τίποτα δεν τελείωσε εκεί! Το δυνατό σουτ του Τασουλή, το απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς η μπάλα έφυγε αριστερά, εκεί βρέθηκε πάλι ο Τασουλής, ο οποίος έκανε τη σέντρα κι ο Ατιένθα με κεφαλιά έκανε το 2-2!

Ετσι γράφτηκε ο επίλογος σ’ ένα ματς όπου ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάλεψε ως το τέλος και πήρε ό,τι άξιζε! 

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment