Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης-Νίκησε 3-0 τη Λαμία

Ισοπεδωτικός ο ΑΣΤΕΡΑΣ, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου, πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό του ματς και νίκησε 3-0 τη Λαμία, σκορπίζοντας χαμόγελα για τη συνέχεια.

Ενας τρομερός ΑΣΤΕΡΑΣ… σκόρπισε τη Λαμία αλλά και χαμόγελα ενόψει της συνέχειας, με τους Αρκάδες να έχουν το καλύτερό τους φετινό πρώτο ημίχρονο.

Πέτυχαν τρία γκολ με τους Μουνάφο (18′), Αντέτζο (24′ αυτ.) και Ρεγκίς 31′ και επικράτησαν 3-0, στο επίσημο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας.

Στους 17 βαθμούς οι κιτρινομπλέ, οι οποίοι σκαρφάλωσαν (έστω και προσωρινά) στην 8η θέση (απομένει το ματς του Παναιτωλικού / 16 β.).

Έτσι ξεκίνησε

Σε 4-2-3-1, ο Άκης Μάντζιος, παρέταξε την ομάδα του με τους: Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς στην άμυνα. Μουνάφο και Ιγκλέσιας ήταν το δίδυμο στον άξονα κι οι Σίτο, Ρεγκίς, Ριέρα ήταν πίσω από τον Μπαράλες

Την.. ισοπέδωσε

Τα πάντα τελείωσαν πολύ νωρίς. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν άφησε το παραμικρό χώρο στη Λαμία να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με σκοπό να κυριαρχήσουν και στ 16′ παραλίγο να γίνει το 1-0.

Ο Ιγκλέσιας έβγαλε τετ-α-τετ τον Ριέρα, αλλά ο Γκαραβέλης νίκησε τον Ισπανό. Το ίδιο, όμως, δεν έγινε στο 18′!

Ο Άλβαρες με ωραία σέντρα βρήκε τον Μπαράλες, ο Αργεντινός με τρομερή γυριστή κεφαλιά ανάγκασε τον Γκαραβέλη να απομακρύνει αλλά ο Μουνάφο πήρε το… ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να πιέζουν. Στο 24′ από το αυτογκόλ του Αντέτζο έγινε και το 2-0. Ο Μπαράλες πήρε άλλη μία κεφαλιά, ο Ρεγκίς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ο Αντέτζο πέφτοντας αντί να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί! Στο 31′ ο Σίτο βγήκε στην κόντρα, βρήκε τον Ρεγκίς κι αυτή τη φορά ο Ισπανός δεν χρειάστηκε καμία βοήθεια για να κάνει το 3-0.

Η Λαμία στο 38′ προσπάθησε να απειλήσει με τον Ντε Βινσέντι να βλέπει τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει το σουτ του. Το ίδιο συνέβη και στο 41′ στο σουτ του Σιμόν. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παπαδόπουλο να λέει “όχι” στον Ντε Βινσέντι και στο 45′.

Διαχείριση ως το τέλος

Στο δεύτερο μέρος, με το 3-0 να έχει… κόψει τα πόδια του αντιπάλου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την πολυτέλεια να κάνει πολυτέλεια ενόψει συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι, στο 50′, προσπάθησαν να μειώσουν με τον Τσιλούλη να στέλνει τη μπάλα άουτ σε μια καλή στιγμή για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπαράλες είχε ένα αδύναμο σουτ που δεν ανησύχισε τον αντίπαλο κίπερ. Στο 58′, ο Μπαράλες απείλησε με το κεφάλι από το φάουλ του Άλβαρες.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι για τους Αρκάδες που έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση στην πιο… γεμάτη φετινή του παρουσία.

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment