Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Έμεινε στο 0-0 ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ατρόμητο-Τραυματίας ο Άλβαρεζ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, κυριάρχησε μετά από την αποβολή του Κουντε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στο Περιστέρι, για πρώτη φορά μετά το 2013. Ο τραυματισμός του Αλβαρεζ, είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για τους Αρκάδες. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Τσιντώτα κάτω από τα γκολπόστ, τους Κεσχρίντα, Τσακμάκη, Τζαβέλλα, Ντε Μποκ τετράδα στην άμυνα, τους Εντερ, Κουντέ, Καμαρά στον άξονα με τον τελευταίο να έχει πιο δημιουργικό ρόλο, τους Ρομπάιγ, Βαλένσια στα άκρα και τον Ανγκέλσκι στο «9». 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Γκαρθία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμη τετράδα στην άμυνα, τους Μουνάφο, Σουρλή στα «6αρο-8άρια», τους  Ρεγκίς, Καλτσά στα άκρα και τον Μπαρτόλο πίσω από τον «φουνταριστό»  Μάντζη.

Στα πρώτα πέντε λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που είχε την μπάλα, αναζητώντας από νωρίς ένα γκολ. Στο 10′ ωστόσο, μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Αντζιέλσκι βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Συμφώνησαν βοηθός και VAR.

Στο 16′ ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, κοντρόλαρε την μπάλα, έφτασε ο Ντε Μποκ, όμως πρόλαβε να πλασάρει και να σκοράρει. Ο βοηθός το ακύρωσε για οφσάιντ, έπειτα κι από απόφαση VAR. Στο 22′ ο Μπαρτόλο έπαιξε το ένα δύο με τον Σουρλή, ο τελευταίος πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ, μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Στο 42′ ήρθε η καλή στιγμή για τους Αρκάδες. Επειτα από ωραίο γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπαρτόλο έκανε την κίνηση στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας. Το πρώτο ημίχρονο έληξε δίχως σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 51′ ο Αγκιμπού Καμαρά δοκίμασε από μακριά το πόδι του. Ο Παπαδόπουλος χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει, ενώ την στιγμή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Αντζιέλσκι.

Στο 56′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Φωτιάς μετά από on field review άλλαξε την απόφασή του και δείχνει την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μάντζη. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα κι έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 0-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Αρκάδες έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και την ένατη θέση, ενώ ο Ατρόμητος με τρεις βαθμούς βρίσκεται στην 12η της βαθμολογικής κατάταξης.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment