Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Λύγισε ο Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακό ωστόσο λύγισε στο 69ο λεπτό, όταν δέχτηκε γκολ από τον Κώστα Φορτούνη. Το 2-0 έγινε πάλι από τον Κώστα Φορτούνη στο 96ο λεπτό όταν πέτυχε γκολ σε κενή εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο, Γκος και Αλάγκμπε έδειξαν τρομερή χημεία. Ρεγκίς και Καλτσάς είχαν τις καλύτερες φάσεις του ΑΣΤΕΡΑ για να σκοράρουν, ενώ οι Αρκάδες έχασαν τον Μιριτέλο στο 15′. Μετά την ήττα αυτήν, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στους 11 βαθμούς (9ος) κι ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 24 όντας στη 2η θέση.

Η αρχική ενδεκάδα

Ο Ράσταβατς, σε σχηματισμό 4-3-3 ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στην εστία, τους Γκαρθία, Καστάνιο, Ατιένθα και Χουχούμη στην τετράδα της άμυνας ενώ οι Αλάγκμπε, Γκος και Σουρλής ήταν στη μεσαία γραμμή. Ο Μιριτέλο ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τους Κρέσπι και Καλτσά στα δύο άκρα.

Κράτησε τον Ολυμπιακό εκτός ρυθμού 

Με τον Γκος να είναι στην 11άδα για πρώτη φορά φέτος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειξε ότι βρήκε έναν παίκτη που μπορεί να προσδώσει ποιότητα στον άξονα.

Οι κιτρινομπλέ ήταν αυτοί που στο πρώτο μέρος δημιούργησαν τις στιγμές τους και κράτησαν μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου τους Ελ Κααμπί, Σολμπάκεν, Μπιέλ και Σκάρπα. 

Στο 7′, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Σουρλή να κάνει τη σέντρα και τον Μιριτέλο να παίρνει την κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 8′ ο Σκάρπα πήγε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο χωρίς επιτυχία. Στο 15′ οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι καθώς είδαν τον Μιριτέλο να αποχωρεί με πρόβλημα.

Τα λεπτά περνούσαν με τον Ολυμπιακό να είναι ακίνδυνος και μακριά από την κιτρινομπλέ περιοχή, ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν συγκεντρωμένος στο πλάνο του Ράσταβατς με την ομάδα να είναι τακτοποιημένη από το κέντρο και πίσω. Το ημίχρονο, λοιπόν, έκλεισε χωρίς σκορ.

Αναγκάστηκε να βάλει Ποντένσε ο Μαρτίνεθ, μεγάλη ευκαιρία με Ρεγκίς

Στο β’ μέρος, ο Μαρτίνεθ πέρασε στο ματς τον Ποντένσε αντί του Σολμπάκεν. Αυτή η κίνηση έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό, που πιεζόταν για να βρει γκολ. Στο 54′ το σουτ του Μπιέλ σταμάτησε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. 

Στο επόμενο λεπτό απείλησε ο Σκάρπα χωρίς επιτυχία και στο 59′, από τη σέντρα του Ποντένσε ο Σκάρπα είδε το γυριστό του να περνάει άουτ.

Στο 67′ ο Ρεγκίς παραλίγο να κάνει το 1-0. Ο Ρεγκίς βρήκε χώρο στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε.

Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φορτούνη σε μαι φάση που η μπάλα βοήθησε τον αντίπαλο. Ο “Φόρτου” εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ, ο Ορτέγα του έδωσε ξανά τη μπάλα και εκείνος δοκίμασε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Ατιένθα και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο 81′ ο Αλεξανδρόπουλος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τη μπάλα πριν γίνει απειλητικός ο ΑΣΤΕΡΑΣ, μετά το λάθος του Ντόι και στο επόμενο λεπτό με φοβερό τάκλιν ο Ατιένθα έκοψε τη μπάλα στην κάθετη του Φορτούνη στον Μασούρα. Οι Αρκάδες δεν τα παράτησαν και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης. 

Στο 86′ ο Αλβάρες έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Καλτσάς πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής αλλά η μπάλα πήγε λίγο άουτ! Στις καθυστερήσεις πίεσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ για το γκολ, με τον Παπαδόπουλο να ανεβαίνει για να βοηθήσει αλλά… δεν! 

Αντίθετα ο Ολυμπιακός βρήκε στο 96′ κι άλλο γκολ με τον Φορτούνη και πάλι. Ο Γιόβετιτς του έδωσε την πάσα και σε κενή εστία ήταν εύκολο να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment