Αστυνομικά Επικαιρότητα

Αστυνομικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάωντων Π.Ε Πελοποννήσου 12/03/2024

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Αστυνομικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάωντων Π.Ε Πελοποννήσου.

Συνελήφθη, χθες (11.3.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Συνελήφθησαν, χθες (11.3.2024) το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, 21χρονη και 20χρονος, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα τρόφιμα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 4.6.2023 σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Χθες (11.3.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

Related posts

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό»

Arcadia Spot NG

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment