Ελλάδα Επικαιρότητα

Αυτήν την ώρα η κηδεία του Αία Μανθόπουλου- Συντετριμμένα τα παιδιά του

Αυτήν την ώρα η κηδεία του

Αυτήν την ώρα η κηδεία του Αία Μανθόπουλου- Συντετριμμένα τα παιδιά του.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του, βυθισμένοι στη θλίψη τους, αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται στο κοιμητήριο της Παιανίας.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, σε ηλικία 61 ετών, μετά από μια δύσκολη πορεία υγείας που περιλάμβανε νοσηλεία στο νοσοκομείο “Αττικόν”, λόγω ενός σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στις 9 Οκτωβρίου.

Τα τρία παιδιά του ηθοποιού βρίσκονται σε μεγάλη σιωπηλή θλίψη, δεχόμενα τις εκφράσεις συμπαράστασης από συγγενείς και φίλους στο κοιμητήριο από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η πρώην σύζυγος του, Στέλλα Τσιάτσιου, είναι επίσης παρούσα, μοιράζοντας τον βαθύ πόνο μαζί τους.

Η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου, βρέθηκε εκεί και αναφέρθηκε μπροστά στις κάμερες. Με βαριά καρδιά, εξέφρασε τη θλίψη της λέγοντας: “Ναι, αυτή είναι μια τεράστια απώλεια. Γνωρίζω πως δεν υπάρχει επιστροφή. Θα συνεχίσω να δημοσιεύω μηνύματα και αναρτήσεις, ελπίζοντας ότι ο χρόνος θα ανακουφίσει αυτόν τον βαθύ πόνο, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όσοι από εμάς παραμένουμε εδώ πρέπει να κρατήσουμε τη γενναιοδωρία. Όλα ήταν καλά μεταξύ μας, δεν είχε κανένα πρόβλημα.”

Related posts

Κηδεία του Φίλιππου Λαμπίρη σήμερα

Arcadia Spot KP

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της δολοφονημένης Γεωργίας (vid)

Arcadia Spot GZ

Αύριο το τελετυταίο αντίο στον Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment