Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία Πολιτικά

Αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι επιχειρήσεις διαμαρτυρήθηκαν για το φορολογικό νομοσχέδιο

Αυτοαπασχολούμενοι

Αυτοαπασχολούμενοι ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν και πραγματοποίησαν πορεία στο υπουργείο Οικονομικών στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησαν ότι τους εξαπατά προεκλογικά, καθώς υποσχόταν μειώσεις φόρων και εισφορών.

Στην πορεία συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη “είναι η κυβέρνηση της φοροεπιδρομής”.

“Ο κ. Μητσοτάκης είπε ψέματα προεκλογικά, αυξάνει φόρους, αυξάνει εισφορές, όσο έλεγε για μειώσεις φόρων”, είπε ο κ. Τσίπρας. “Εκθειάζει δήθεν την επενδυτική βαθμίδα και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τώρα έρχεται ο λογαριασμός στους ανθρώπους που δεν αξίζουν τέτοια αδικία”.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι η εποχή της μνημονιακής φορολογικής πολιτικής έχει λήξει και ότι η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει τον μανδύα της φοροεπιδρομής.

“Εμείς θέλουμε δίκαιη φορολόγηση και αξιοπρέπεια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοαπασχολούμενοι

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι βρίσκονται στο δεύτερο διήμερο καθολικής αποχής από όλες τις δίκες, καθώς διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συνοπτικά

  • Αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι επιχειρήσεις διαμαρτυρήθηκαν για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
  • Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι τους εξαπατά προεκλογικά και ότι τους φορολογεί υπέρμετρα.
  • Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι “η κυβέρνηση της φοροεπιδρομής”.
  • Οι δικηγόροι πραγματοποιούν καθολική αποχή από όλες τις δίκες, διαμαρτυρόμενοι για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Αυτοαπασχολούμενοι

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές – Η Αλλαγή στην Υποχρεωτική Θητεία

Arcadia Spot GZ

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment