Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Αφήγηση δύο γιορτινών παραμυθιών στην Καρύταινα για την υποδοχή του 2024

Αφήγηση δύο γιορτινών παραμυθιών

Αφήγηση δύο γιορτινών παραμυθιών στην Καρύταινα για την υποδοχή του 2024. Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, ο βυζαντινός Πύργος της Λεβένταινας στην Καρύταινα, θα φιλοξενήσει μια βραδιά αφήγησης γιορτινών  παραμυθιών από όλον τον κόσμο.

Ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα εξαιρετικό κτίσμα (το οποίο θα ανοίξει αποκλειστικά γι’αυτή την εκδήλωση), να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και να γεμίσει η ψυχή τους με τη μαγεία των γιορτών και των παραμυθιών!

Την έμπνευση, τον σχεδιασμό και την οργάνωση της εκδήλωσης έχει  αναλάβει ο πολιτιστικός σύλλογος ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ.

Την αφήγηση των παραμυθιών θα κάνει η Ελένη Κουσκουρέλου, ενώ τη συνοδεία και μουσική επένδυσή τους  με φλογέρα και  κιθάρα η Λίλα Παναγουλοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ώρα προσέλευσης : 17:15

Ώρα έναρξης: 17:30

Διάρκεια: Μια ώρα

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, ο θίασος  από το θέατρο ΑΝΑΠΟΔΑ, θα έρθει στην Καρύταινα, για μια και μόνο διαδραστική  παράσταση, με τίτλο: Σχολείο Καλικάντζαρων.

Κούκλες/Καλικάντζαροι μεγάλου μεγέθους, θεατρικό παιχνίδι, ενεργή συμμετοχή των θεατών είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της παράστασης που θα απολαύσουμε!!

Διάρκεια: Μια ώρα

Συμμετοχή δωρεάν 

Σημ. Σε περίπτωση βροχής η παράσταση θα μεταφερθεί σε εσωτερικό χώρο, στο Αρχοντικό του Δημητρακόπουλου, πολύ κοντά στην πλατεία της Καρύταινας.

Σας περιμένουμε!!!

Related posts

Κατάρρευση νεκροταφείου στην Καρύταινα

Arcadia Spot GZ

Δήμος Μεγαλόπολης: Συναυλία με το Μουσικό Σχήμα «Γραμμές»

ArcadiaSpot Team

Δήμος Μεγαλόπολης: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου στην Καρύταινα

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment