ΑστυνομικάΕπικαιρότητα

Βιαμός 16χρονου Πακιστανού από ομοεθνείς του

Βιαμός 16χρονου Πακιστανού από ομοεθνείς του. Ένας 16χρονος Πακιστανός κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις συμπατριώτες του στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δράστες μετά από έρευνα με αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί ανδρες ηλικίας 20, 32 και 25 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ενός ανηλίκου και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η καταγγελία του 16χρονου Πακιστανού αναφέρει ότι τον κάλεσαν να τους βοηθήσει σε εργασίες στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Όταν αρνήθηκε, χρησιμοποίησαν σωματική βία για να τον οδηγήσουν σε μία κατοικία, όπου τον υποχρέωσαν σε σεξουαλικές επαφές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν μπροστά στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related posts

Μεσσηνία : 42χρονος καλλιεργούσε κάνναβη 3 μέτρων στο αγρόκτημά του! (Δείτε φωτο)

Arcadia Spot KP

Λουτράκι : Σύλληψη 18χρονου για κλοπή μοτοσυκλέτας

Arcadia Spot KP

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύλληψη 30χρονου για κλοπή εκκλησιαστικών αντικειμένων

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.