Δήμοι Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Γιάννης Σμυρνιώτης: Ο κ. Τζιούμης προσπαθεί λόγω των αριθμών του με αερολογίες να περισώσει την εικόνα του

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Σμυρνιώτης με post του στο Facebook ανέφερε:

“Για μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Τζιούμη μπροστά στην αλήθεια των αριθμών τον οδηγεί σε αερολογίες με τις οποίες αγωνίζεται να περισώσει την καταρρέουσα εικόνα του.

Αφού λοιπόν δεν μπορεί να απαντήσει επί της ουσίας «ξεχνά» την διπλή ήττα του τόσο το 2014 όταν δεν κατάφερε καν να περάσει στον δεύτερο γύρο όσο και του πρώτου γύρου του 2019 και αναμασά την προσφιλή του θεωρία για δήθεν «κρίσεις» και «συγκρίσεις».

Αλλά και στις πλην της Δ.Ε. Τρίπολης Δημοτικές Κοινότητες – αυτές που όψιμα ανακάλυψε και αποκαλεί χωριά – η σύγκριση είναι ακόμα πιο συντριπτική σε βάρος του αφού επί θητείας μας δαπανήθηκαν σε έργα μόνο του Δήμου Τρίπολης χωρίς να συμπεριλαμβάνονται αυτά της ΔΕΥΑΤ και του Συνδέσμου Μεθυδρίου πάνω από 5.400.000 € (Βαλτέτσι 860.000, Κορύθιο 645.000, Λεβίδι 1.205.000, Μαντινεία 470.000, Σκιρίτιδα 860.000, Τεγέα 945.000, Φάλανθος 440.000).

Αν λοιπόν εμείς με 5.400.000 € «εγκαταλείψαμε» τα «χωριά» τότε – κατά το σκεπτικό του – αυτός με το κάτω των 3.000.000 € έργο του τα «εξαφάνισε».

Η δε συνεχιζόμενη εμμονή του στο «Κάνουμε δουλειά παντού» προφανώς αφορά τις απευθείας αναθέσεις «δουλειών» είτε σε δημοτικούς συμβούλους που στη συνέχεια «όλως τυχαίως» ανεξαρτητοποιούνται από την παράταξή τους και «διευρύνουν» την δική του παράταξή είτε σε ελάχιστους «συνδικαλιστές» προέδρους που νυχθημερόν «κοπιάζουν» για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του στα «χωριά» ταυτιζόμενοι απολύτως με το «όραμα» του κ. Τζιούμη για την «Τρίπολη Αύριο» που εξαντλείται σε μερικά φορτηγά αμμοχάλικα με τις απαραίτητες αναρτήσεις φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.”

Related posts

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Εσπερινός μνήμης Αγίου Τρύφωνος στην Τρίπολη (pics)

ArcadiaSpot Team

H DEMO θα παράγει το 30% των ογκολογικών φαρμάκων της Ευρώπης στην Τρίπολη

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment