Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Γιάννης Τρουπής: Ευχαριστήρια επιστολή προς όσους τον στήριξαν

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς όσους τον στήριξαν.

Αναλυτικά λέει:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Η ευθύνη που μου αναθέτετε είναι μεγάλη και δεσμεύομαι να την υπηρετήσω στο ακέραιο και στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Γιάννη Σμυρνιώτη και όλους τους συνυποψηφίους για τον κοινό μας αγώνα και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να προωθούμε το πολιτικό μας πρόγραμμα στη λογική της σύνθεσης και συνένωσης δυνάμεων, με σεβασμό βέβαια στη λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές.

Συγχαρητήρια στον κ. Κώστα Τζιούμη για την επανεκλογή του και σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους συνεργαζόμενους σε μια κοινή προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Τρίπολης.

Νιώθω ευγνώμων γιατί σε όλη αυτή τη διαδικασία εισέπραξα την αγάπη και το σεβασμό πολλών συμπολιτών μου, οι οποίοι με στήριξαν άμεσα, έμμεσα και έμπρακτα. Τους ευχαριστώ θερμά.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για την αμέριστη στήριξή τους.

Γιάννης Τρουπής

Related posts

Επιμελητήριο Αρκαδίας : Αίτημα για παράταση των προγραμμάτων απολιγνιτοποίησης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Arcadia Spot KP

Γιάννης Τρουπής: Κομβικής σημασίας ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Κόμβο Βιοοικονομίας Μεγαλόπολης

Arcadia Spot GZ

Γιάννης Τρουπής : Καλώ όλους να αποδοκιμάσουν μικροπολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment