Επικαιρότητα Πολιτικά Τοπικά Νέα

Γιάννης Τρουπής : Καλώ όλους να αποδοκιμάσουν μικροπολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης

Γιάννης Τρουπής : Καλώ όλους

Γιάννης Τρουπής : Καλώ όλους να αποδοκιμάσουν μικροπολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης.

Η απόρριψη της ένστασης, που κατέθεσε ο κ. Τζιούμης και η παράταξή του, κατά της εκλογής μου, ισχυροποίησε την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και ταυτόχρονα αποκάλυψε τη μικροπολιτική μικροπρέπεια προς το πρόσωπό μου. 

Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης αφού εξέτασε το σύνολο του φακέλου της δικογραφίας οδήγησε σε παταγώδη αποτυχία το εις βάρος μου σχέδιο, να τεθώ σε «πολιτική ομηρία». 

Είναι εμφανές ότι ο κ. Τζιούμης και οι λίγοι στενοί του συνεργάτες παρέσυραν τους υπόλοιπους συμβούλους της παράταξής του σε πρακτικές περασμένων δεκαετιών που μόνο απογοήτευση προκαλούν στους πολίτες. Δεν με αγγίζουν οι πρακτικές του παρελθόντος, τις καταδικάζω και καλώ όλους να πράξουν ανάλογα. Είναι καιρός πια να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω και να συνεργαστούμε ουσιαστικά για το μέλλον του τόπου μας. Αυτό ζητούν οι πολίτες και γι’ αυτό μας ψήφισαν.

Related posts

Επιμελητήριο Αρκαδίας : Αίτημα για παράταση των προγραμμάτων απολιγνιτοποίησης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Arcadia Spot KP

Γιάννης Τρουπής: Κομβικής σημασίας ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Κόμβο Βιοοικονομίας Μεγαλόπολης

Arcadia Spot GZ

Γιάννης Τρουπής: «Σε γερές βάσεις οι σχέσεις Επιμελητηρίου και Συλλόγου Καφέ Εστιατόρων Αρκαδίας»

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment