Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΉΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΉΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΉΣ. Είμαστε πολλοί/-ες οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσες, οι φίλες και οι φίλοι της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής που γιορτάσαμε μαζί τον ερχομό του νέου χρόνου και κόψαμε την πίτα μας. Στην κατάμεστη εξαιρετική αίθουσα της Ένωσης συναντήθηκαν τρεις γενιές Τριπολιτών/τισσών! Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε και τα νεοεγγεγραμμένα και νέα σε ηλικία μέλη της Ένωσης. Όλοι μαζί μιλήσαμε, γελάσαμε, θυμηθήκαμε, συγκινηθήκαμε, ακούσαμε τις υπέροχες μελωδίες που μας χάρισε στο πιάνο ο διακεκριμένος Τριπολίτης μουσικός και συνθέτης Βαγγέλης Σταυρόπουλος.

Συγκινητική υπήρξε η δωρεά ενός ζωγραφικού πίνακα του Δημήτρη Ταλαγάνη την οποία έκανε , στη διάρκεια της εκδήλωσης, προς την Ένωση Τριπολιτών Αττικής η αδελφή του Κωστούλα Χρονοπούλου – Ταλαγάνη!

Η διακόσμηση της αίθουσας της Ένωσης φέρει τη σφραγίδα του Δ.Ταλαγάνη και ο πίνακας αυτός συμπληρώνει το εξαιρετικό σύνολο!

Κοντά μας ήταν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης Μαρία Φράγκου , ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού και εκδότης της εφημερίδας “Αρκαδικοί Ορίζοντες” Δημήτρης Γιαννακούρας, ο Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Παναγιώτης Μπένος συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ της Π.Ο.Ε.,η πολιτευτής Αρκαδίας Αντωνία Γιαννούλη , πολλοί πρόεδροι και μέλη Αρκαδικών Συλλόγων, ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και πρώην Αντιπρόεδρος της Ε.Τ.Α. Δημ. Λαδάς, η καθηγήτρια της Νομικής σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Δημ. Παπαδοπούλου, η ομότιμη καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Μαίρη Ζηλεμένου , η Κωστούλα Χρονοπούλου – Ταλαγάνη, ο Κώστας Χρονοπουλος και πολλοί άλλοι.

Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση της Ένωσης με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε ο νέος χρόνος να τους φέρει όλα όσα ονειρεύονται !

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε στενούς συνεκτικούς δεσμούς με τους Τριπολίτες της Αθήνας»

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment