Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Γυναικεία ομάδα Αστέρα Τρίπολης: Ισοπαλία στο Ρέθυμνο

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης μετά από συγκλονιστική επιστροφή στο παιχνίδι, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΟ ΡΕΑ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ μπήκε πιο δυνατά, δημιούργησε δύο ευκαιρίες με την Μοσκοφίδου και μία με την Durkovic, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχες σκόραραν με την Παντερή στο 61′ και στο 69′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Erazo. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μείωσε το σκορ στο 79ο λεπτό με δυνατό σουτ της Γεωργαντζή έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ πίεσαν για την ισοφάριση, στο 85′ το σουτ της Μοσκοφίδου κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ της Γεωργαντζή μπλόκαρε η αντίπαλος τερματοφύλακας. Η επιμονή και η προσπάθεια, όμως, δικαιώθηκαν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η Νεοφύτου με κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μελισσού, Durkovic (74′ Καραγιάννη), Γεωργαντζή, Τζαφέρη, Μοσκοφίδου, Ματζάνα, Γούλα, Medoza, Φακίνου

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment