Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης

Ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης από στον ΠΑΟΚ (pics)

Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Αστέρα και σε γεμάτο από κόσμο γήπεδο η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης ηττήθηκε με 0-2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι κιτρινομπλέ προσπάθησαν να πιέσουν και να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πατούσε πιο εύκολα περιοχή. 

Στο 20′ ακυρώθηκε γκολ της Βαρδαλή για οφσάιντ, ενώ στο 28′ παραλίγο να γίνει το 1-0 για τις κιτρινομπλέ. Η Γεωργαντζή εκτέλεσε ένα φάουλ από καλό σημείο αλλά η Νόιχαους έκανε μεγάλη απόκρουση. Οι γηπεδούχες πίεσαν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικές κι έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς σκορ.

Στο 49′ ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή με την Παπαδοπούλου να μην εκμεταλλεύεται το γύρισμα της Ακίντα και στο 55′, οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ. 

Η εξαιρετική μπαλιά της Παπαδοπούλου… τρύπησε κάθετα την άμυνα και η Ακίντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 57′ η Τζαφέρη πήγε να απαντήσει αλλάη Νόιχαους μπλόκαρε. Στο 61′, σε μια περίεργη φάση έγινε και το 0-2. Η Ακίντα σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και το χέρι της Γρηγοριάδου και κύλησε στην γραμμή, με την Βαρδαλή να την σπρώχνει στα δίχτυα για το 0-2.

Οι γηπεδούχες δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Στο 67′, η Νόιχαους έδιωξε σε κόρνερ το σουτ της Γεωργαντζή. Ο Αστέρας πίεζε για να μειώσει και στο 84′ το σουτ της Καραγιάννη μπλόκαρε σε αντίπαλα σώματα. Στο 89′ η Μπάσκα απείλησε απλό πλάγια αλλά το σουτ της βγήκε κόρνερ από την επέμβαση της αντίπαλης κίπερ. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την 3η ήττα του στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη σημερινή ήττα έμεινε στους 21 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στους 39 βαθμούς κι ανοίγει τη διαφορά στο +11 από τον Παναθηναϊκό.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μελισσού, Figueiras, Γεωργαντζή, Τζαφέρη, Μοσκοφίδου, Γούλα (61′ Καραγιάννη), Mendoza, Φακίνου (69′ Δρακωνάκη), Μπάσκα

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment