Επικαιρότητα Πολιτικά

Γ. Παπαηλιού : Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια

Παπαηλιού : Είναι ανάγκη, να αποτραπεί το «κλείσιμο» του ορυχείου και της 4ης λιγνιτικής μονάδας στη Μεγαλόπολη

Γ. Παπαηλιού : Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια.
Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια, ότι χωρίς αυτήν η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

Ταυτόχρονα, η συμπαράσταση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας προς τον αγροτικό-κτηνοτροφικό-μελισσοκομικό κόσμο αποδεικνύει, ότι δεν «περνάει» ο κοινωνικός αυτοματισμός που η κυβέρνηση μάταια επιχειρεί να ενεργοποιήσει. Μία μεγάλη κοινωνική συμμαχία είναι υπό διαμόρφωση, διότι όλοι συνειδητοποιούν ότι το «χωράφι» και το «ράφι» έχουν ταυτόσημα συμφέροντα, τα οποία βέβαια συγκρούονται με αυτά της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας που εκφράζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι αγρότες-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι δείχνουν το δρόμο. Οι δυνάμεις του προοδευτικού πολιτικού χώρου οφείλουν να ανταποκριθούν στο μήνυμα.

Related posts

Εποχικοί Πυροσβέστες: Από την πρώτη γραμμή του πυρός «στα αζήτητα» (για την κυβέρνηση της ΝΔ)

Arcadia Spot NG

Παπαηλιού : Η αμπελοκαλλιέργεια είναι εξαιρετικά σημαντική για την εθνική και την τοπική-αρκαδική οικονομία 

Arcadia Spot NG

Ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού στο 4ο «Γορτυνιακό Αντάμωμα»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.