Επικαιρότητα Πολιτικά

Γ. Παπαηλιού : Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια

Γιώργος Παπαηλιού για τα Τέμπη

Γ. Παπαηλιού : Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια.
Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια, ότι χωρίς αυτήν η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

Ταυτόχρονα, η συμπαράσταση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας προς τον αγροτικό-κτηνοτροφικό-μελισσοκομικό κόσμο αποδεικνύει, ότι δεν «περνάει» ο κοινωνικός αυτοματισμός που η κυβέρνηση μάταια επιχειρεί να ενεργοποιήσει. Μία μεγάλη κοινωνική συμμαχία είναι υπό διαμόρφωση, διότι όλοι συνειδητοποιούν ότι το «χωράφι» και το «ράφι» έχουν ταυτόσημα συμφέροντα, τα οποία βέβαια συγκρούονται με αυτά της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας που εκφράζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι αγρότες-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι δείχνουν το δρόμο. Οι δυνάμεις του προοδευτικού πολιτικού χώρου οφείλουν να ανταποκριθούν στο μήνυμα.

Related posts

Γιώργος Παπαηλιού για τα Τέμπη

Arcadia Spot GZ

Αγρότες Θεσσαλίας: Αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω έλλειψης “ουσιαστικών απαντήσεων”

Arcadia Spot GZ

Ενεργειακή Ρύθμιση στην Αγροτική Παραγωγή: Φθηνό Ρεύμα για Αειφορικές Επιλογές

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment