Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Θρησκεία

Δέματα αγάπης για το Πάσχα (pics)

1β

Δέματα αγάπης για το Πάσχα συγκέντρωσε και προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για το Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα “Το καλάθι του πτωχού αδελφού” μαζεύτηκαν δέματα για συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη. Τα δέματα περιείχαν τρόφιμα, φρούτα και κρέας.

Η προσπάθεια αυτή είχε οργανωθεί κάποιες μέρες τώρα όπου συγκεντρώθηκαν: 700 κιλά πατάτες προσφορά του κ. Δ. Μπαμπανικολού από την Τεγέα. 250 κιλά αχλάδια προσφορά του κ. Πέτρου Τζουράλα εμπόρου αγροτικών προϊόντων. 2 τόνοι πορτοκάλια προσφορά του κ. Η. Μπουντούρη από τα κτήματα της Ιεράς Μονής Γοργοϋπήκοου Νεστάνης στο Ελληνικό Αργολίδας. 1000 κιλά κατεψυγμένου κρέατος προσφορά εμπόρου της πόλης μας.

Η Ιερά Μονή Μαλεβής πρόσφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ελαιόλαδου, ζυμαρικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Τέλος πολλοί συμπολίτες μας προσέφερεαν την αγάπη τους ατομικά σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος ευχαριστεί όσους προσέφεραν σε αυτό το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα με τα δέματα αγάπης της Μητρόπολης στηρίζοντας έτσι τους συνανθρώπους μας. Τέλος εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Related posts

Παράδοση Ψηφιακού Κόμβου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

ArcadiaSpot Team

Κοινή δράση Δήμου Τρίπολης και Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε Α.Ο.Τ.Α. δωρεάς ειδών οικιακού εξοπλισμού στις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας

ArcadiaSpot Team

Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Β. Μουσικής της Ι. Μ. Μαντινείας & Κυνουρίας

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment