Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Διάσωση μεταναστών στη Μυτιλήνη

Διάσωση μεταναστών στη Μυτιλήνη. Ο Λιμενικός Σταθμός Μυτιλήνης πραγματοποίησε επιτυχημένη επέμβαση για τον εντοπισμό και τη διάσωση 11 μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Αγριελιά στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της 17ης Αυγούστου, το περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας εντόπισε μια πνευστή λέμβο με 11 αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή της Αγριελιάς.

Με ασφάλεια και επιτυχία, το περιπολικό σκάφος προσέγγισε τη λέμβο και προχώρησε στη διαδικασία διάσωσης των αλλοδαπών επιβατών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ένας από τους αλλοδαπούς επιβαίνοντες επιχείρησε να προκαλέσει βλάβη στη λέμβο χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων.

Η διαδικασία διάσωσης ολοκληρώθηκε με ασφάλεια, και οι 11 αλλοδαποί επιβάτες μεταφέρθηκαν στον λιμένα της Μυτιλήνης, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Ο αλλοδαπός που επιχείρησε να προκαλέσει βλάβη στη λέμβο συνελήφθη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί προκαλέσεως ναυαγίου, έκθεσης σε κίνδυνο, παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών και παράβασης του νόμου περί όπλων. Επιπλέον, η πνευστή λέμβος βυθίστηκε μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα και την προανάκριση για την υπόθεση.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment