Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1ου ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1ου ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1ου ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

Το 1 ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποίησε κοινή διαδικτυακή εκδήλωση με το Αβερώφειο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου τη Δευτέρα 11/3/2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέμα «Γυναικείες μορφές στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της γυναίκας». Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Σχολεία–Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας. Το 1 ο ΓΕΛ παρουσίασε τις : Καλλιρρόη Παρρέν -Σιγανού, Πηνελόπη Δέλτα και Αμαλία Φλέμινγκ και το Αβερώφειο την Αγγελική Παναγιωτάτου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν από το 1 ο ΓΕΛ 16 μαθητές/τριες και 5 καθηγητές και από το Αβερώφειο 5 μαθήτριες και η Διευθύντρια του σχολείου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, γονείς ενώ μας τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Τρίπολης κα Ελένη Καρούντζου.

Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια του Αβερώφειου Γυμνασίου–Λυκείου της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου κα Πεβερέτου Αφροδίτη για τη συνεργασία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Τηλεδιάσκεψη με την Έλενα Κουντουρά είχε η ομάδα EPAS του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment