Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Δράμα : Σύλληψη 40χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Συλλήψεις για παράνομη κατοχή όπλου και κλοπές σε Λακωνία και Μεσσηνία

Δράμα : Σύλληψη 40χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αστυνομικοί της Βορείου Ελλάδας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε να έχει στο κινητό του αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η έρευνα που διενεργήθηκε αποκάλυψε ότι ο άνδρας κατείχε τουλάχιστον 8 αρχεία σε φορητό υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, πραγματοποίησαν έρευνα στην κατοικία του 40χρονου στην περιοχή της Δράμας.

Κατά την έρευνα ανακαλύφθηκε ότι ο άνδρας είχε αποθηκευμένα οκτώ αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας στα προαναφερθέντα μέσα. Η υπόθεση προήλθε από καταγγελία που ανέφερε ότι από τον Νοέμβριο του 2023, ο άνδρας επικοινώνησε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης με έναν 14χρονο και του έστειλε άσεμνες φωτογραφίες, προτρέποντάς τον να κάνει το ίδιο.

Στη συνέχεια, πρότεινε στον ανήλικο να συναντηθούν από κοντά και προσπάθησε να του πάρει άλλες άσεμνες φωτογραφίες από έναν συνομήλικο φίλο του, ο οποίος όμως αρνήθηκε. Η υπόθεση ενημερώθηκε στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Δράμας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου με την αντίστοιχη κατηγορία. Δράμα : Σύλληψη 40χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment