Επικαιρότητα Επιχειρείν

Δράση προβολής Ελληνικών προϊόντων στο πολυκατάστημα «KaDeWe» του Βερολίνου

epimelitirio-arkadias-deltio

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι η Enterprise Greece σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Βερολίνου, διοργανώνει εκδήλωση προβολής Ελληνικών προϊόντων στο φημισμένο Γερμανικό πολυκατάστημα KaDeWe για το χρονικό διάστημα από 3 έως 16 Ιουλίου 2023.


Το ιστορικό πολυκατάστημα KaDeWe, άνοιξε τις πύλες του από το 1907 και αποτελεί μέρος της παράδοσης των ιστορικών ευρωπαϊκών αστικών πολυκαταστημάτων. Με πάνω από 60.000 τετραγωνικά μέτρα χώρων λιανικής πώλησης και περισσότερα από 380.000 διαθέσιμα είδη, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ευρώπη μετά το Harrod’s στο Λονδίνο.


Προσελκύει 40.000 έως 50.000 επισκέπτες κάθε μέρα. Το κατάστημα βρίσκεται στην εμπορική καρδιά του πρώην Δυτικού Βερολίνου.
Εκτός από είδη ένδυσης και άλλα είδη πολυτελείας, το πολυκατάστημα είναι ιδιαίτερα διάσημο για το τμήμα delicatessen στον έκτο όροφο. Πέρα από τα προϊόντα προς πώληση ο όροφος περιλαμβάνει εστιατόρια, μπαρ και καφέ.


Η εκδήλωση προβολής των Ελληνικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί εντός του 6ου ορόφου, σε έναν διαμορφωμένο χώρο 60 τ.μ που διατίθεται για εκδηλώσεις προβολής εθνικών προϊόντων.

Ειδικότερα και για την ελληνική εκδήλωση προβλέπονται τα παρακάτω:
➢ Φιλοξενία περίπου 40-50 ελληνικών προϊόντων τα οποία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορούν να δειγματίζονται και να πωλούνται.
➢ Τα προϊόντα θα πρέπει υποχρεωτικώς να φέρουν barcode και ετικέτα μεταφρασμένη στα Γερμανικά.
➢ Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαφήμιση σε διάφορα μέσα (ιστοσελίδα, video walls κλπ.) του πολυκαταστήματος Kadewe.
➢ Προϊόντα τα οποία θα παρουσιάσουν αγοραστικό ενδιαφέρον ενδέχεται να παραμείνουν στα ράφια του πολυκαταστήματος μετά το τέλος της εκδήλωσης.


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι τις 21/04/2023. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε και από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (*)
Κόστος συμμετοχής: 250 €/προϊόν
*Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής των δειγμάτων


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: κα Φωτεινάκη Βιβή, ΤΗΛ:210 3355770, e-mail: p.foteinaki@eg.gov.gr
ΧΡHΣΙΜΑ LINKS
www.eg.gov.gr
ΧΡHΣΙΜΑ LINKS
www.eg.gov.gr

Related posts

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»: WORKSHOP στις 24/04/2024

Arcadia Spot NG

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στηρίζει την Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Arcadia Spot NG

Γιάννης Τρουπής: Κομβικής σημασίας ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Κόμβο Βιοοικονομίας Μεγαλόπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment