Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Περιφέρεια

Δράση του ΟΚΑΝΑ στην πλατεία Πετρινού (pics)

narkokana1

Δράση του ΟΚΑΝΑ στην πλατεία Πετρινού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Ιουνίου, Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης, πρόληψης και κοινωνικής ένταξης των ατόμων που κάνουν χρήση ουσιών. Αυτό διοργανώθηκε από την επιτελική/συντονιστική δομή κοινωνικής ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ “Ανέλιξη”.

Η δράση έλαβε χώρα στην πλατεία Πετρινού της αρκαδικής πρωτεύουσας, χθες Δευτέρα 26 Ιουνίου, ημερομηνία που έχει θεσπιστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης και παράνομης διακίνησης των ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της δράσης στελέχη των δομών διένειμαν φυλλάδια και ενημέρωσαν το κοινό και τους ενδιαφερόμενους για την ύπαρξη, τη λειτουργία και το έργο τους. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δραστηριότητες, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας προβάλλοντας το μήνυμα “Μαζί φροντίζουμε τη ζωή”.

Ας σημειωθεί ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην Τρίπολη αναβλήθηκε για το άμεσο μέλλον η προγραμματισμένη για τις 7 χθες το απόγευμα παράσταση κουκλοθέατρου, στη Σκακιέρα, από το σχήμα “Στρίγγλες” με το παραμύθι “Με λένε Βησσαρίωνα Α. Μπακακούλη”, σκοπός της οποίας ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Related posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για το Μ. Σάββατο

Arcadia Spot NG

Δωρεάν ψήσιμο αρνιών από το Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment