Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση δύο πρώτων θέσεων και μιας δεύτερης στο τουρνουά του QUEENS TENNIS CLUB.

Με το δεξί ξεκίνησε ο αθλητής του ομίλου μας Δαβίδ Ζωγραφάκης την αγωνιστική χρονιά 2024. Με συμμετοχή σε τρείς κατηγορίες στο τουρνουά του QUEENS TENNIS CLUB ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησε δύο πρωτιές σε μονά και διπλά ανδρών καθώς και μια δεύτερη στα μικτά διπλά. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία του μονού σε 64άρι ταμπλό κατέκτησε την πρώτη θέση επικρατώντας με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια με αντιπάλους τους Ζέικο (63, 62), Σπυρόπουλο (63, 62), Γαλανίδη (61, 60), Καπάζογλου (61, 62) και Καλδή με wo στον τελικό του τουρνουά.

Ίδια ήταν η κατάληξη του Ζωγραφάκη με συναθλητή του τον Ρούση Θοδωρή στην κατηγορία διπλά ανδρών. Η κατάκτηση της 1ης θέσης ήρθε νικώντας στον τελικό τους Βαρβέρη – Δημόπουλο με 62, 64. Μέχρι την κατάκτηση της 1ης θέσης οι Ζωγραφάκης και Ρούσης επικράτησαν διαδοχικά των Πατινιώτη – Μαγγίνα με 75, 62 , των Γεωργιάδη – Πλακαλή με wo και στα ημιτελικά των Γαλανίδη και Πικούνη με 62, 62.

Τέλος στα μικτά διπλά με συμπαίχτρια την Μιχαήλ Μαίρη κατέκτησαν την 2η θέση αφού ηττήθηκαν στον τελικό από το ζευγάρι των Ξυνού – Πόποβα με 2-1 σετ (36 76 7-10). Η πορεία τους μέχρι τον τελικό ήταν επιτυχημένη, αφού κέρδισαν τους Δήμα – Χριστοπούλου με 63, 76 (8) και τους Μπακλατζη – Περιστέρα με 64, 63.

Πολλά συγχαρητήρια στον Δαβίδ Ζωγραφάκη και στους συναθλητές του Ρούση και Μιχαήλ για την επιτυχημένη τους πορεία στο QUEENS TENNIS CLUB. Τους ευχόμαστε ανάλογη αγωνιστική συνέχεια στο 2024 με υγεία και πολλές επιτυχίες. Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment