Ελλάδα Επικαιρότητα

ΔΥΠΑ – Amazon : Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κατάρτισης

ΔΥΠΑ - Amazon

ΔΥΠΑ – Amazon : Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κατάρτισης.

Αναρτήθηκαν σήμερα οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του προγράμματος κατάρτισης «Cloud Practitioner Essentials AWS» της ΔΥΠΑ και της Amazon Web Services (AWS).

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 8 ωρών, απευθύνεται σε 1.000 ανέργους και προσφέρει δωρεάν γνώσεις για τις έννοιες του υπολογιστικού νέφους, τις υπηρεσίες AWS, την ασφάλεια, την αρχιτεκτονική, την τιμολόγηση και την υποστήριξη.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.

Σε κάθε ωφελούμενο θα σταλεί άμεσα ενημερωτικό e-mail από τη ΔΥΠΑ για τα επόμενα βήματα σχετικά με την εγγραφή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα και την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της ΔΥΠΑ και της AWS, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας και την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας.

Η ΔΥΠΑ συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες με διεθνείς εταιρίες τεχνολογίας για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά τους.

Πληροφορίες του Προγράμματος

Το πρόγραμμα «Cloud Practitioner Essentials AWS» απευθύνεται σε άνεργους ηλικίας 18-60 ετών, με ενεργό δελτίο ανεργίας της ΔΥΠΑ, απόφοιτους δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικοτήτων πληροφορικής ή απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτου ειδικότητας, με γνώσεις αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μέσω του επίσημου εκπαιδευτικού φορέα για την Ελλάδα OTE Academy (Amazon Training Partner).

Related posts

ΔΥΠΑ : 100% επιδότηση μισθού για ανέργους στη Β. Εύβοια – Μέχρι 30/4 η προθεσμία

Arcadia Spot KP

ΔΥΠΑ: Προσλήψεις για 1.300 ανέργους στην Υγεία

Arcadia Spot NG

ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ. Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Arcadia Spot NG

Leave a Comment