Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Δύο ιρακινοί κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού

κοσμηματοπωλεία 

Δύο ιρακινοί κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού . Δύο άνδρες από το Ιράκ, 29 και 26 ετών, κατηγορούνται για προσπάθεια βιασμού ενός 15χρονου από τη Συρία. Η σύλληψή τους έγινε από την αστυνομία στη Λέρο.

Η υπόθεση προέκυψε τον Μάιο του 2018, όταν ο ανήλικος κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, οδηγώντας σε κατηγορίες εναντίον των δύο Ιρακινών. Ο 29χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, ενώ ο 26χρονος για συνέργεια στην απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, η δίκη των δύο ανδρών ορίστηκε για τις 8 Ιανουαρίου 2024 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω. Και οι δύο Ιρακινοί, καθώς και ο ανήλικος Σύριος, διέμεναν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέρο.

Σύμφωνα με την κατηγορία, τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου 2018, ο 29χρονος Ιρακινός μπήκε στον οικίσκο όπου ο ανήλικος έμενε μόνος του, τον ακινητοποίησε και προσπάθησε να τον βιάσει. Ωστόσο, ο ανήλικος αντιστάθηκε και ζήτησε βοήθεια. Ο 26χρονος Ιρακινός, που κατηγορείται για συνέργεια, φέρεται να εποπτεύει τον χώρο απ’ έξω, έτοιμος να ειδοποιήσει τον συγκατηγορούμενό του για την παρουσία τρίτων.

Μετά τις απολογίες τους, οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι με την υποχρέωση να μην εγκαταλείψουν τη χώρα και να εμφανίζονται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Related posts

Απόπεια βιασμού στα Άνω Λιόσια από οδηγό λεωφορείου

Arcadia Spot GZ

Zάκυνθος: Καταγγελία 34χρονης για απόπειρα βιασμού

Arcadia Spot KP

Μύκονος : 61χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμου ανηλίκου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment