Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Δύσκολα θα αποσπάσει ομολογία η αστυνομία για την Αναστάζια (vid)

Anastasia-Kos

Δύσκολα θα αποσπάσει ομολογία η αστυνομία για την Αναστάζια υποστηρίζει ο πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Αυτό προβλέπεται καθώς υπάρχει “κατηγορητήριο χωρίς ανθρωποκτονία” και παράλειψη να μεταβούν άμεσα στο νησί στελέχη του Ανθρωποκτονιών κατά τον ίδιο.

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε πως καλείται η Αστυνομία να λύσει τον γρίφο της δολοφονίας και να συνδέσουν τον δολοφόνο και τους συνεργούς του με τα πειστήρια, αν υπάρχουν.

Ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε: “Είναι μια υπόθεση γυναικοκτονίας ο τρόπος που προήλθε ο θάνατος”, εστιάζοντας την κρίση του στο πόρισμα των ιατροδικαστών που κάνει λόγο ότι η νεαρή Πολωνή πέθανε από ασφυξία. Επίσης πρόσθεσε: “Βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις άντρες σκοτώνουν τις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο, όταν δεν έχουν κάποιο όργανο να τις χτυπήσουν, τις πνίγουν ή τους κλείνουν τους αγωγούς”.

Ο ίδιος κατά την εμπειρία που έχει, ανέφερε ότι θα έπρεπε να είχε σπεύσει άμεσα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στο νησί: “Όσο περνούν οι μέρες ο ύποπτος φτιάχνει ένα σενάριο στο μυαλό του και το επαναλαμβάνει και δύσκολα ομολογεί στη συνέχεια. Δεν λέω ότι οι αστυνομικοί στο νησί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, λέω, ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει άλλη εμπειρία“.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξήγησε επίσςη τις αμφιβολίες του για το σημέιο που έγινε η δολοφονία λέγοντας:

Οι εθελοντές που έψαχναν είπαν ότι είχαν περάσει από το σημείο που βρέθηκε και από αυτό (το σημείο) που υπήρχε το πτώμα αλλά και από την περιοχή που βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο χωρίς να βρουν κάτι την πρώτη φορά. Αν είναι έτσι λοιπόν και δεν ήταν εκεί και έπειτα μεταφέρθηκε το πτώμα ή πετάχτηκε το τηλέφωνο, τότε αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει είτε ότι υπήρχαν συνεργοί είτε ότι ο δολοφόνος είναι ο ύποπτος“.

Ο ύποπτος δεν κατηγορείται για ανθρωποκτονία αλλά για αρπαγή

Σύμφωνα με τον Καλλιακμάνη ενδιαφέρον παρουσιάζει πως ο βασικός ύποπτος δεν κατηγορείται για δολοδονία αλλά για αρπαγή: “Δεν έχει γίνει το κατηγορητήριο ανθρωποκτονία, άρα και ο ανακριτής αφήνει κάποια κενά μήπως υπάρχει κάτι που κάποιος άλλος προχώρησε στην πράξη. Κάποιος φίλος του ή συνέταιρος του ανθρώπου αυτού που έχει συλληφθεί”.

Κατά τον ίδιο το ερώτημα είναι αν μετά τη δημοσιοποίηση των ερευνών για τον εντοπισμό είχε τον χρόνο, να αφήσει το πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε ή να εξαφανίσει το κινητό.

Ο ίδιος τόνισε πως όσο περνάνε οι ώρες και η τοπική αστυνομία δεν έχει ομολογία από τον βασικό ύποπτο, δύσκολα θα ομολογήσει αργότερα.

Πάνος Σόμπολος: ” Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί “

Για την δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία μίλησε στην ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, εξέφρασε μάλιστα πως πιστεύει ότι θα εξιχνιαστεί σύντομα.

“Θα μιλήσουν οπωσδήποτε τα κινητά τηλέφωνα του θύματος, της άτυχης αυτής κοπέλας, του φίλου της, των όποιων γνωστών τους που είχαν επαφές τελευταία. Θα μιλήσουν επίσης στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όλα όσα έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από τον τόπο και από τα σπίτια που έκαναν τις έρευνες”.

Κατά τον δημοσιογράφο κ. Σόμπολο η υπόθεση θυμίζει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Συγκεκριμένα είπε: “Θυμίζει το άλλο μεγάλο έγκλημα με την κοπέλα στη Ρόδο (την Eλένη Τοπαλούδη) που την χτύπησαν, την στραγγάλισαν, την πέταξαν την άτυχη κοπέλα στη θάλασσα”.

Related posts

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

-1.090- συλλήψεις και -20.265- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο τετραήμερο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment