Ελλάδα Επικαιρότητα Πολιτικά

Δώρα Αυγέρη : Ο αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία

Δώρα Αυγέρη : Ο αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία

Δώρα Αυγέρη : Ο αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία. Σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι της «Ναυτεμπορικής», η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρθηκε στην εσωτερική δυναμική του κόμματος και την αντίθεσή τους προς τη Νέα Δημοκρατία.

Επισημάνθηκε ότι ο πραγματικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία και οι πολιτικές της, και όχι εσωτερικές διαφορές στο κόμμα. Επεσήμανε ότι η αριστερά που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια και να νικά δεν πρέπει να είναι η αριστερά της ήττας και της μεμψιμοιρίας, αλλά αυτή της αποτελεσματικότητας και της νίκης.

Η Δώρα Αυγέρη επισήμανε επίσης ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με την ανάρτησή του για τις ευρωεκλογές, έστειλε ένα σαφές μήνυμα στα μέλη του κόμματος για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανανέωσή του.

Σχετικά με την ενδεχόμενη διάσπαση στο κόμμα, υπογράμμισε ότι η αντιπολίτευση πρέπει να επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποτελεί τον πραγματικό πολιτικό αντίπαλο, και όχι στον εσωτερικό διχασμό. Επικρίνοντας την εσωτερική διχόνοια, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η αριστερά πρέπει να στραφεί κατά της ΝΔ και των πολιτικών της.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Arcadia Spot GZ

ΣΥΡΙΖΑ : Γεροβασίλη και Κασσελάκης σε ρήξη για το μέλλον του κόμματος

Arcadia Spot GZ

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment