Δήμος Μεγαλόπολης Επικαιρότητα Πολιτικά

Χριστογιαννόπουλος : Ο πανικός οδηγεί σε λασπολογία δίχως όρια

Χριστογιαννόπουλος : Ο πανικός

Χριστογιαννόπουλος : Ο πανικός οδηγεί σε λασπολογία δίχως όρια. Μετά τις απαντήσεις που έδωσα ως Δήμαρχος για τη θέση της παράταξής μας στο θέμα του Επιχειρηματικού Πάρκου στο Ψαθί και ανέδειξα τις ευθύνες αυτών που μας κατηγορούν, κανένας από την παράταξη ΄΄Νέα Αρχή΄΄, δεν έχει το θάρρος να συνεχίσει το διάλογο διότι είναι εκτεθειμένος.

Επιστρατεύονται λοιπόν ΄΄καλοθελητές΄΄ από την Τρίπολη που όψιμα αγάπησαν την Μεγαλόπολη και νοιάζονται για το καλό μας, που εμείς δεν ξέρουμε.

Ένας από αυτούς είναι και ο κ. Θεοδωρόπουλος που επισκέπτεται την Μεγαλόπολη για να παραστεί σε συγκεντρώσεις συνδυασμών (πρόσφατα ήταν τιμώμενο πρόσωπο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ.
Μιχόπουλου) ή σε άλλες εκδηλώσεις παλιάς συνδικαλιστικής κοπής, για να δώσει ΄΄τα φώτα των γνώσεων του΄΄.

Τον καλώ να απαντήσει στα εξής ερωτήματα για να μας πείσει για το ενδιαφέρον του:
1)   Ποιος είναι ο υποβολέας του;
2)   Τι σχέση έχει με την ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ και είναι γνώστης αυτών που υποτίθεται ότι ζητήσαμε, λέγοντας συγκεκριμένα ΄΄και συγχρόνως ζητάει από την Αρκαδία ΑΕ να καθυστερήσει την ήδη
συμβασιοποιημένη μελέτη και το πετυχαίνει΄΄;

Τέλος, του συνιστώ να ετοιμάσει αποδεικτικά στοιχεία για όσα αναφέρει περί πιέσεων από πλευράς Δημοτικής Αρχής προς τη ΔΕΗ λέγοντας συγκεκριμένα ΄΄από ότι λέγεται ευρέως, έκαναν και συστάσεις στη ΔΕΗ να το εγγράψει εκείνη΄΄,  καθώς και για όσα προανέφερα για την ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ, διότι θα του χρειαστούν άμεσα όταν κληθεί από τη δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις. Η ανοχή στη λασπολογία και στη χυδαιότητα τελείωσε.

Κανένας δεν μπορεί να σπιλώνει, ανθρώπους, με τη λογική ΄΄άκουσα να συζητείται ευρέως΄΄, εκτός και αν είναι θιασώτης της γκεμπελικής τακτικής.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Related posts

Τα συγχαρητήρια του κ. Χριστογιαννόπουλου στον κ. Μιχόπουλο για τα αποτελέσματα των εκλογών

Arcadia Spot GZ

Προεκλογική ομιλία του Αθ. Χριστογιαννόπουλου Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Arcadia Spot GZ

Ο συνδυασμός ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ θα δρομολογήσει λεωφορεία για τις δημοτικές εκλογές

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment