Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στην κεντρική πλατεία Ριζών (pics)

Τα εγκαίνια του έργου ανάπλασης στην κεντρική πλατεία Ριζών Τεγέας πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης, το πρωί της Δευτέρας (17/7/2023).

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζών Νίκος Τζιντής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη καθώς και τις αρμόδιες Υπηρεσίες που βοήθησαν στην υλοποίηση του έργου και ευχήθηκε «πάντα να εγκαινιάζουμε τέτοια έργα».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης είπε: «Σήμερα, είναι μια σημαντική ημέρα, διότι έχουμε τα εγκαίνια της κεντρικής πλατείας των Ριζών. Ένα έργο που περίμεναν πολλά χρόνια οι κάτοικοι των Ριζών και όχι μόνο. Ένα μεγάλο έργο στην Τεγέα, ολοκληρώνεται.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να στηρίξουμε με έργα τα χωριά μας, όχι μόνο αναπλάσεων, αλλά και έργα ουσίας, αγροτικής οδοποιίας, έργα ύδρευσης, να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα στον δήμο μας.

Οι κάτοικοι του χωριού αποφάσισαν να γίνουν τα εγκαίνια ανήμερα της εορτής της Αγίας Μαρίνας.

Κάθε έργο έχει μια μακροχρόνια πορεία. Οφείλουμε και είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν να δημιουργηθεί αυτό το πολύ ωραίο έργο. Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτήθηκε από ένα πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που ονομάζεται ΤΑΠΤΟΚ. Ένα πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Τατούλη και έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα στον Δήμο μας.

Συνεχίστηκε από την νυν περιφερειακή αρχή του κ. Νίκα. Το έργο εντάχθηκε τον Ιούλιο του 2019 από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Τατούλη, ύστερα από πρόταση της προηγουμένη δημοτικής αρχής, του αειμνήστου Δημήτρη Παυλή.

Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σκαντζό για τη συνεργασία που είχαμε.

Άλλα δύο πολύ σημαντικά έργα ξεκινούν τις επόμενες ημέρες στην Τεγέα, η πλατεία στην Κερασίτσα και το μεγάλο έργο ανάπλασης της περιοχής Αλώνια, στην τοπική κοινότητα Σταδίου.»

https://www.facebook.com/watch/tripoliavrio/?ref=embed_video

https://www.facebook.com/DimosTripolisofficial/posts/762483515878689?ref=embed_post

Related posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για το Μ. Σάββατο

Arcadia Spot NG

Δωρεάν ψήσιμο αρνιών από το Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment