Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

«Εκλογή πενταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής Κέντρου Ανοικτής Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων».

Εκλογή πενταμελούς Συντονιστικής

«Εκλογή πενταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής Κέντρου Ανοικτής Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων».

Έχοντας υπόψη:
Τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Α.Ε.Η.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Κ Α Λ Ε Ι

Τα μέλη του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ» (Κ.Α.Ε.Η.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 17:00 – 20:00 με σκοπό την εκλογή της πενταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής των μελών του για την τριετία 2024-2026.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Κ.Α.Ε.Η. στο Άστρος. Οι υποψηφιότητες για την πενταμελή Συντονιστική Επιτροπή θα υποβάλλονται στα γραφεία του Κ.Α.Ε.Η (υπεύθυνη κα Γαλάνη Δήμητρα) ή στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (υπεύθυνος κ. Δημήτρης Κουρμπέλης) μέχρι την προηγούμενη ημέρα (20-2-2024) και ώρα 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου μας κ. Δημήτριο Κουρμπέλη στο τηλέφωνο 2755 3 60131 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment